About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Hatvankettedik

||

Sziasztok, Mézik!
Ismételten egy teszttel érkeztem ma. Igen, igen, ez lenne a második paletta, amit anyukám hozott Németországból. Szeretném egyébként elmesélni nektek, hogy miért is pont a Too Faced Natural Matte palettájára esett a választásom. Őszintén szólva nekem a Too Faced termékei sosem nyerték el a tetszésemet, de aztán megláttam pont azon a vasárnap E-Ditke egyik videójában ezt a palettát, és rögtön beleszerettem! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar boldog tulajdonosa leszek.




Őszinte leszek, mikor anya megmutatta nekem képeken a dobozában ezt a palettát már el voltam ámulva, hogy mi a fene? Ez biztosan egy vagyon (nem mondom, hogy nem az, de sokkal olcsóbb, mint egy Naked paletta, de sokkal jobb) lehetett. Hihetetlenül minőségi egyébként valóban, a valaha volt legnehezebb palettám. Nem tudom, nekem valahogy a minőség egyenlő a nehézséggel is. Mágnessel záródik, maga a tartó műanyag, de nem az olcsó műanyag, ha értitek, mire gondolok.


Belbecs:
9 csodálatos matt árnyalat található a palettában. Én sosem voltam az a fajta ember, aki különösebben szereti a fényes árnyalatokat, pont ezért is esett zokon, amikor mondjuk kinyitottam a Naked palettáimat, és konkrétan alig találtam benne 2-3 matt színt. A matt színek adják meg az alapot! Ha az nem jó minőségű, akkor majdhogynem mindegy, hogy a fényes színek milyenek benne. Ezért nekem egy márkát, egy adott palettát mindig a matt színek határoznak meg. De azok tényleg legyenek olyanok, hogy attól eldobom az agyamat. Ugyan a Tarte palettámban is nagyon sok matt szín található (12 árnyalatból mindössze 3 fényes), de mégis úgy gondoltam, hogy az inkább alkalmakra jó, mert elég sötétek az árnyalatai. Mindennapi sminkekhez is elmegy, de akkor tényleg vigyázni kell vele. Ezért is mondtam azt erre a kis matt palettára, hogy jön velem. Akarom mondani, anyával. És az illata! Hát lányok, nem vagyok oda az illatosított termékekért, de ez fantasztikusan kellemes.
Lássuk a színeket szépen sorban!

Heaven - Sárga alaptónus, felkenve egyébként teljes mértékben fehérnek mondanám. De lehet csak azért, mert az én bőröm is inkább sárgás. Tökéletes alapnak egyébként, és ami külön tetszik (nem csak ebben), hogy végre figyelembe veszik, hogy ez az a szín, ami a leghamarabb elfogy, így dupla akkora, mint a mélyítő színek.
Less is More - Hideg tónusú barna, bár egy nagyon pici melegséget én észreveszek benne, de mindenképpen még egy olyan szín, ami szerintem mindenkinek jól áll még. Szeretem ezt használni a mélyítővonalamba, nagyon tartós, bár ez az összes színről elmondható.
Sexpert - Ez is egy biztonsági játékos szín, szerintem ez a hideg barna is még mindenkinek jól tud állni. Ezt már a külső V-be szoktam felvinni, onnan satírozgatom egy kicsit beljebb, nagyon maximum a mozgó szemhéjam külső harmadáig.


Nude Goals - Rózsaszín alaptónusú, de még inkább bőrszínnek mondanám. Ez tényleg a rózsaszínesebb bőrű lányoknak állhat nagyon jól, bár rajtam sem mutat különösebben furcsán sőt, van, hogy még jobban szeretem, mint a sárgásat.
Cleavage - Tökéletes taupe árnyalat, tökéletesen mindenkihez illik, csak meg kell tanulni használni. Ezt átmeneti színnek szoktam használni, de ha túlságosan beviszem a szemzugomhoz, akkor elég furán mutat rajtam. 
Risky Biz - Ez az a szín, amit minden egyes sminkhez használok. Akár csak a szempillatövekbe "tusvonalként", akár csak a külső V-be kiegészítésként. Nagyon szép sötét barna, már-már fekete. 



Lace Teddy - nekem ez már inkább egy átmeneti szín, bevallom őszintén, ez a palettában az egyetlen árnyalat, amit nem igazán tudok, hova tenni. Nekem már egy kicsit túlságosan is rózsaszín. 
Au Natural - Ez a sor már inkább melegebb színekből áll, ahogy az látszik ezen a kicsikén is. Középbarnának mondanám, nekem kifejezetten tetszik. Igaz, vannak napok, amikor a hidegebb színeket jobban kedvelem magamon, de ugyan úgy van, mikor meg ezt akarom viselni.
Hookup - Tökéletes lezárása a meleg sornak. Csokibarna. Tökéletes tejcsokoládé szín, amit nagyon kedvelek külső V-be és az alsó szempillasorban. 

Swatchok:


Konklúzió:
Egy álom ez a paletta. Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de lehet, hogy megközelíti a Tarte Tartelette in Bloom-ot is a szememben, bááár, azt ténylegesen alkalmakra tartogatom, meg mikor ünnepi hangulatom van. Ez tényleg a tökéletes mindennapi palettám lett, ha irodában dolgoznék (ami mostanában megesik), tuti, hogy csak ezt használnám, mert bár szolid, de azért bombabiztos, és ténylegesen ez is mindent kibír. Az előző bejegyzésemben is mondtam, hogy 40 fokban, tűző napon teszteltem ezeket a palettákat, és tényleg kibírja.
Hogy ki szeretnék-e próbálni mást is a márkától? Mindenképpen. Most a highlightere és a bronzere az, ami igazán megfogott, a többi paletta sajnos a színek miatt nekem annyira nem... 
És hogy kiknek ajánlanám ezt a palettát? Mindenkinek, aki szereti a matt színeket, szeret velük játszani, bár egyébként én 10 percnél nem szoktam ezzel a palettával pepecselni, mert baromi hamar lehet vele olyan hatást elérni, hogy csak lesek. Nagyon kellemes a textúra, nem porol még palettán belül sem, könnyen eldolgozható, egymásba satírozható. A színek tökéletesen kiegészítik egymást, és bár egy sor már egy komplett smink, de bátran lehet variálni vele. 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók