About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Hatvanegyedik

||

Sziasztok, Mézik! 
A korábbi bejegyzésemben említettem, hogy szert tettem két palettára, és úgy éreztem, hogy mostanság nyílt lehetőségem arra, hogy ténylegesen teszteljem ezeket a kicsikéket. Erre ki is fogok térni a későbbiekben. A mai bejegyzésben a Zoeva Cocoa Blend Voyager palettáját fogjuk górcső alá venni, ha érdekel titeket erről a kicsikéről a véleményem, tartsatok velem!

Először is kezdjük a paletta külsejével. A dizájnja teljesen megegyezik a nagytesójáéval, csak sokkal picibb. Személy szerint birtoklok egy másik Zoeva palettát, ami a Naturally Yours nevet kapta, ebből tudok pár konklúziót levenni. A kinézet minősége ugyan olyan, de sokkal kisebb, elfér konkrétan a tenyeredben, és a panek is sokkal kisebbek, mint az eredeti méretnél. Ez engem személy szerint meglepett, bár talán ennek így most jobban is örülök.Belbecs. A palettában 6 darab szín található, ebből három matt, három fényes. Személy szerint nekem tetszik a színfelhozatal (emiatt is esett erre a választásom), van benne matt bőrszíntől kezdve mélyítőszínig minden. De akkor lássuk is egyenként az árnyalatokat.

Bitter Start - Nagyon szeretem, ha a paletták rendelkeznek matt bőrszínnel, mert én ezzel szoktam megadni az alapot a festékeknek. Sokkal könnyebben lehet őket satírozni, és sokkal szebbek, ha van egy ilyen réteg alatta. Különösebbet nem tud, elég krémes, de nem túl krémes.
Substitute for Love - Ezt az árnyalatot egy átmeneti színnek szoktam használni. Kicsit nekem már talán meleg árnyalat, de még az a pont jó kategória. Magában biztosan nem használnám, de átmeneti színnek tökéletes.
Freshly Toasted - Ez egy kifejezetten meleg árnyalat, de valamiért mégsem zavar. Tudni kell rólam, hogy mindig is féltem a meleg színektől, mert valamiért úgy gondoltam, hogy majd úgy fogok kinézni tőle, mintha sírtam volna, de szerencsére nem. Nagyon szeretek ezzel a külső V-ben mélyíteni, sötétíteni.Pure Ganache - A tökéletes arany. A Colourpop Super Shock Shadow-n kívül, - aminek talán Amaze a neve - ez a tökéletes szín. És, hova tovább, egy palettában sem találtam még ennyire jó minőségű fényes, glitteres színt. Nagyon puha, elég csak egy nagyon picit beleérinteni az ujjadat. (Fényes árnyalatot én mindig ujjal viszek fel, úgy sokkal pigmentáltabb.) És még mindig tovább viszem, az összes palettát beleértve (még a Tarte-ot is) ez a valaha volt legtartósabb fényes szín, amivel dolgom volt.
Warm Notes - Talán ez az egyetlen szín, amit nem igazán szeretek magamon. Fura, mert azt hittem, ez fog a legjobban tetszeni az egész palettából. Mindenesetre szép, egy kék szemű lányon szerintem mesésen tud állni. Rajtam sem kifejezetten csúnya, de nekem ez a mindennapokra talán már egy kicsit sok.
Subtle Blend - Nagyon puha, nagyon krémes szatén árnyalat. Ez tipikusan egy olyan szín, amit én saját magában is nagyon szeretek magamon, ha egy picit eldolgozom a széleit. Kicsit talán duokróm, kicsi arany fényt vélek észrevenni benne. Tipikusan Zoeva-különleges szín ez nekem. Annyira egyszerű, hogy közben már mégsem.

Swatchok:

Konklúzió:
Nagyon örülök, hogy megkaparinthattam ezt a palettát. A Zoeváért nem voltam oda túlontúl, az ecseteik hihetetlen minőségűek, viszont az a paletta, amit én eddig kipróbáltam annyira nem nyerte el a tetszésemet. De ez! Valami frenetikus. Tipikus kis utazópalettának gondolom, bár azt meg kell jegyeznem, hogy én emellett még szoktam egy matt meleg sötétbarnát felvinni a külső V-be, bár ez az én hülyeségem, nekem általában a füstös szem 4 matt szín, esetleg középre egy kis fényes. De az tuti, hogy ha valahova utaznék ezt tenném be magam mellé, mert nagyon pici, emiatt kevés helyet foglal, de egy komplett szemsminket tudsz vele elkészíteni. Illetve esetleg én a Freshly Toasted árnyalatot még pirosítóként is el tudnám képzelni. 
Ez után a paletta után én elgondolkoztam azon, hogy fogok még Zoeva palettát kipróbálni (most a Cafe nyerte el a tetszésemet különösen), és ha engem kérdeztek, akkor bátran ruházzatok be ti is egyre. Ezt a kicsikét nyugodt szívvel tudom nektek ajánlani, ha jól állnak nektek a meleg színek, vagy ha meg szeretnétek nézni, hogy jól áll-e (én a Morphe Jacilyn Hill-el szemeztem, de addig, amíg nem próbáltam ki más meleg színt nem akartam azt a bazinagyot megvenni feleslegesen, de most már biztos kívánságlistán van), vagy csak ki akarjátok próbálni a Zoeva-minőséget. Nem mondom, hogy tökéletesek a színek, a palettában porolnak is egyébként, szemen szerencsére nem. Könnyen egymásba dolgozhatók, bár építgetni kell a pigmentáltság mellett, de szerintem ez nem is feltétlen baj, mert ahhoz képest tényleg nem drága, nem egy High End termék, amitől elvárod azért, hogy úgy működjön, ahogy azt te elsőre elképzelted. Én kezdőknek is egyébként csak Zoevát adnék, mert ezzel meg lehet tanulni sminkelni. 
És ami a legfontosabb. A tartósság. Személy szerint úgy gondolom, hogy ha valamilyen sminket felkenek mindegy, milyen szép a színe, ha nem tartós, akkor el kell köszönnünk. Én általában 10-14 órát töltök iskolában, azért fontos, hogy ne kopjon meg, ne maszatolódjon, csak maradjon ott, ahova feltettem. Ezzel szerencsére nincs semmi gond. Konkrétan 40 fokban tesztem őket (meghívókat kellett kihordanunk 9-14-ig), és azt kell mondjam, bírják a strapát! De még a fényes színek is! Nekem azok be szoktak gyűlni a ráncokba, sajnos ennél is megtörtént ez, de sokkal később, mint mondjuk egy Naked paletta fényes színnél. Tehát igen, a kicsike tud! A matt árnyalatokkal még ennyire sincs gond, azok bírták egész nap mocorgás nélkül.

Nektek mi a véleményetek a márkáról? Próbáltatok már tőlük valamit? 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók