About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Ötvennegyedik

||

Sziasztok, Mézik!
Nagyon nagy megtiszteltetés ért a minap engem. Két bloggertársam, Amy és Eszter megajándékozott egy díjjal! Nagyon szépen köszönöm nektek, lányok, nagyon megtisztelő, hogy gondoltatok rám! <3 De lássuk is a feladatokat:

Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, aki megjelölt.
2. Válaszolj a kérdéseire.
3. Írd meg, hogy milyen terveid vannak az idei nyárra.
4. Jelölj meg 5 bloggert.
5. Bombázd meg őket Te is 5 db kérdéssel.

Eszter kérdései:
1. Tervezel idén nyaralást? Ha igen hova?
Nos, konkrét "nyaralás" az a héten volt. Egerben voltunk a párommal egy három napos kis kiránduláson. Igazság szerint nem magunknak vettem meg ezt a három napot, hanem a szüleimnek, de sajnos ők nem tudtak elmenni rá. Ezen kívül nem hiszem, hogy mennénk bárhova is, bár egy balatoni pár napnak vagy egy pestelésnek nagyon örülnék. Hosszabb utazások az elkövetkezendő két évben biztosan nem lesznek - lakást szeretnénk venni párommal, úgyhogy érthető okok miatt ez kicsit háttérbe szorul.

2. Mi az a ruhadarab ami elengedhetetlen kelléke a nyári ruhatáradnak?
Talán a rövidnadrágot mondanám, de most ezt megcáfolom rögtön, mert a jelenlegi csülkeimre biztosan nem venném fel. De igazából az lenne az. Most viszont szeretnék venni egy tipikus most divatos vállkidobós, hímzett mintás kisruhát. Vicces amúgy ez a reklám-dolog, két-három hónapja egyszerűen gyűlöltem ezt a szabást, most meg ilyet szeretnék...

3. Most a Tiéd a Lottó 5-ös: Hova utaznál el a nyereményből?
Nem is kérdés, Skócia! Nekem ez az álomországom, rajongok a kultúrája miatt, és ha tehetném, akkor visszamennék úgy 300 évvel ezelőttig, hogy valóban meg is tapasztalhassam, mi is történt abban az országban. Igen, kicsit az Outlander miatt gondolkodom így, de mondhatni addig, amíg a kezembe nem került a könyv Skóciáról nem is tudtam sokat. Most viszont...!

4. Ki a példaképed? Miért?
Nincs konkrét példaképem. Most először Boldizsár Ildikó neve ugrott be, de őt sem kifejezetten tekintem annak. A meseterápia mindenképpen foglalkoztat, és nagyon csodálom, hogy ezt megalkotta, de nem hiszem, hogy ez az én utam. Ha kitalált karaktert lehet mondani, akkor a Heartland főszereplője, Amy lenne az.

5. Blogos válság - Mi az ami túllendít Téged, ha válságban vagy az írással?
Az idő. Akármivel próbálkoztam a 7 évem alatt egyedül ez volt az, ami segített. Akkor is, mikor még nagy regényíró akartam lenni, és most is, hogy már csak egy mezei blogot vezetek.

Amy kérdései:
1. Van rossz élményed nyaralásról?
Van. Konkrétan a tavalyi. Ugyebár Angliába utaztam ki a párommal, a párom apukájához. Anglia, szóval valami tökéletesnek kellett volna lennie, meg mesébe illőnek, de rohadtul nem volt az. A párom apja utál, konkrétan nemhogy Londonból de még a kisvárosból sem láttam mást, csak egy sétálóutcát, Londonban pedig egy napunk volt, ami konkrétan azt jelentette, hogy felültünk egy buszra, aztán bejártunk minden fontosabb dolgot, már amennyi ennyi idő alatt lehetséges volt, de persze csak kívülről néztük meg. A hazaútról meg már ne is beszéljünk... Életem legrosszabb másfél napja volt.

2. Vágysz valamilyen fesztiválra a nyáron?
Butaság, lehet, de igen is meg nem is. Sosem voltam az a nagy bulizós emberke, diszkóban pl. életemben nem jártam. Illetve tömegiszonyom van. De ettől függetlenül mindig is vágytam arra, hogy elmenjek egy nagyobb fesztiválra, mert lássuk be egy Sziget nem ugyan olyan, mint egy szerencsi csokifesztivál. Szóval igen, vágyok, de nincs konkrétan olyan, amire azt is mondanám, hogy oké, kiadom rá a pénzt. Tudniillik nem szeretem a zenét. Tehát előadók tekintetében majdnem mindegy nekem, ki van ott - a hangulat viszont nagyon érdekel. Bááár, ha valahol Green Day lesz, sikítsatok.

3. Mi a véleményed a Luxusfeleségekről?
Mint mondtam is neked, nem ismerem, de már komolyan meg fogom nézni. Az tuti, hogy Köllő Babett nekem nagyon szimpatikus, mondhat bárki bármit.

4. Szerinted egy metalos hogy élheti túl a nyarat?
Metálfesztivállal? :D Nem tudom, létezik-e ilyen~

5. Nyáron melyik a jobb: csapvíz, bubis vagy mentes víz?
Lúgos. De én már csak azt iszom, mást nem is tudok. Az kicsit keserűbb, mint a sima csapvíz, úgyhogy azt meg a menteset pl. egyáltalán nem tudom már meginni, mert hányingerem lesz az izétől. A mentes vizeknek amúgy is van általában egy fura mellékíze, amit gyűlöltem régen is. Úgyhogy  a három közül a szénsavas, de amúgy meg tényleg a lúgos.

Köszönöm a kérdéseiteket, lányok! <3

Tervek a nyárra
Egy korábbi bejegyzésben már említettem, hogy dolgozni szeretnék, de még nem biztos, hogy fogok tudni menni. Mindenesetre ennyi a nagy célom, ha ez nem jön össze, nem tudom, mi lesz velem. Tudjátok, nekem nagyon fontos az, hogy legyen egy napi rutinom, és szabályszerűen depresszióba kergetem magamat, ha ez nincs meg.

Bloggerek, akiknek továbbadnám a díjat:
Thea, Manuéla, Eszter, Renáta és Laura. És szeretném megkérni Amyt és Esztert is arra, hogy töltsék ki, ha van kedvük. <3

Kérdéseim:
1. Milyen könyveket olvastatok mostanában, milyen filmeket, sorozatokat néztetek meg? Lett közülük kedvenc?
2. Ha szeretnétek felfedezni új blogokat, akkor hol nézelődtök? Blogger Közösséges csoport most nem ér :D
3. Mit választanátok: biztos megélhetés, boldog élet, nagy ház stb., de utazás nélkül, ergo ha mondjuk Budapesten laktok, akkor Budapest területéről nem jöhettek ki, vagy egy életen át tartó utazás, minden jegyed fizetve lenne, ahogy a szállásod és étkezésed is, de nincs lakásod, sem munkád, gyerekeid és párod?
4. Figyeltek arra, hogy az általatok használt kozmetikumok (sampon, tusfürdő, sminktermékek, bőrápolási termékek stb.) állatkísérlet-mentesek legyenek, vagy más alapján választotok? Ha más, akkor mi lenne az?
5. Szeretitek a nyarat? Miért?

4 megjegyzés

  1. Azta, köszönöm, hogy gondoltál rám! ♡ Amint utolérem magam, kitöltöm. :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy kitöltötted, és köszi, hogy gondoltál rám! ;) Nem felejtem el, és kitöltőm! :D

    VálaszTörlés

Instagram

Rendszeres olvasók