About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Ötvenkettedik

||
Sziasztok, Mézik!
Nagyon régen volt poszt. Nagyon sajnálom, de iskola, utolsó hét, utána vizsgaidőszak, kicsit el vagyok havazva. Hozok nektek amolyan kusza gondolatok bejegyzést, csak mert miért ne?


Nincs időm semmire. A 24 óra kevés, legalább 48 óra kellene/nap. Olvasni akarok. Írni akarok ide a blogra. Írok, de mesét, mert ez a feladat. Furcsa módon szeretek írni. Mesét. Lehet meseíró leszek? Megint rám jött a regénytakarokírni meg írónőakaroklenni ambícióm. Hát majd meglássuk mi lesz - Niki, semmi. Lehet nem vesznek fel dolgozni a városba. Más munkalehetőség nincs. Nem tudom, mi lesz, de idegbeteg vagyok. A Filofaxom egy csoda, még mindig tart a szerelem. Most, ha lehet, még nagyobb hasznát veszem. Alig várom, hogy elérkezzen a június közepe és újra aktívan foglalkozhassak a bloggal. Már nagyon sok új ötletem van. Diziváltást is akarok, mert meguntam. A gépem szarakodik, ezért elveszett 4 oldalnyi anyagom a suliba. Nembajezvankikellbirni. Az Outlanderrel már egy fél éve birkózom, de nagyon igyekszem, már csak 200 oldal van hátra. Utána végre újrakezdhetem a Végzet Ereklyéi sorozatot. Nem mintha az Outlandert nem szeretném, csak egyszerre sok. Hamarosan szobafelújítás lesz, már alig várom! Meseszép falmatricákat találtam a neten. És rohadtolcsón. Hashtagaliexpress. Kiderült, hogy valószínűleg nem refluxom van, hanem epekövem. Nem rendeltem sminket már vagy másfél hónapja, és rohadt büszke vagyok magamra, mert végre nem halmozok feleslegesen. Alig várom, hogy írhassak nektek pár dologról, amivel még el vagyok itt maradva. Lehet, hogy készítek majd egy bejegyzést a Filóról is, mert már tényleg kezdem belakni - igen, ennyi idő alatt végre megtanultam tényleg normálisan használni. Szeretlek Titeket!

4 megjegyzés

 1. Sose add fel azokat amiket szeretnél:)
  Kitartás, hasonlóképp érzem magam én is :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom, hogy nagyon le vagytok terhelve most ti is. Kitartást nektek is. :)

   Törlés
 2. Kitartást kívánok a hátralévő hetekhez! Azt hiszem, nyugodtan mondhatom többesszámban: várjuk, hogy újra élhess az összes hobbidnak és tervednek. ;)
  (Ami a filofaxot illeti, nagyon kíváncsian várom. Imádom az időtervezés, naptárvezetés témát minden mennyiségben. Keresem az utam. Filofaxozom, de ki fogom próbálni a bujot is, hogy lássam milyen rendszer jön be nekem végre. Lehet, ötvözöm majd a kettőt végül... ki tudja, végig kell járni az utat, azt hiszem.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, nagyon szépen köszönöm, ez most nagyon jól esett! <3
   Én is kipróbáltam a Bujot, de sajnos az nekem több dolog miatt nem jött be. De mindenképpen megéri szerintem belevágni, ha mást nem, visszatérsz a Filóhoz. :) Vagy csinálod tényleg ahogy én is, én ötvözöm a kettőt. :) Remélem majd írsz, ha kipróbáltad a Bujozást, érdekelne, hogy neked hogy vált be. :)

   Törlés

Instagram

Rendszeres olvasók