About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Negyvenharmadik

Sziasztok, Mézik!
Ismételten elérkeztünk a hónap végéhez, úgyhogy elhoztam nektek a márciusi kedvenceimet. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Rókás nyaklánc - Aliexpress (455 Ft)
Nagyon sok dolgot szoktam mostanság rendelni Aliexpress-ről, de csak és kizárólag olyan dolgokat, amiknek nem különösebben nagy az értékük, illetve amikről vannak feltöltve képek vásárlók által. Ezzel a nyaklánccal nagyon meg vagyok elégedve, hihetetlenül aranyos, és ahhoz képest, hogy kínai, egyáltalán nem silány a minősége. A hónapban ezt a nyakláncot hordtam a legtöbbször.


Tarte - Tartelette in Bloom
Álmaim palettája, amiről ITT részletesebben is olvashattok. Egyértelműen nagy kedvenc, mióta megvan nem is vágyok más palettára, a többi, meglévő palettám is eltörpül mellette. A külseje annyira nem tetszik, de a belseje...! Tökéletes. Könnyen satírozható, nagyon pigmentált színek, amik még 16 órát is kibírnak rajtam, alap nélkül! Hát kell ennél több?


Yves Rocher körömlakk - 03 (Beige Radieux)
Imádom az Yves Rocher-t. A hónapban két képeslapot is kaptam tőlük, egyet a márciusi ajánlatokkal, egyet pedig születésnapomra. Ez azt hiszem a márciusi képeslapon szerepelt, méghozzá úgy, hogy ha vásárolsz a boltban, akkor megkapod ezt a körömlakkot, általad választott színben. Én már az adventi kalendáriumban megismerkedhettem az Yves Rocher körömlakkjaival, és meglehetősen szeretem őket, de lakkokra nem igazán költök mostanság, ezért is örültem ennek az ajánlatnak. Az árnyalat nagyon tetszik, tökéletes nude, ami három napot kibír a körmeimen. Nálam ennél többet semmi sem tart, szóval meg vagyok vele elégedve. Ezt használtam a hónapban a legtöbbet.


Morphe - MB23
A valaha volt kedvenc satírozó ecsetem. Ha nincs kedvem ecsetek között kutakodni reggelente, vagy csak nincsenek kimosva, akkor már ezzel is olyan sminket tudok rittyenteni magamnak, amivel meg vagyok elégedve. Talán még jobban is satíroz, mint a Zoeva pufi ecsete, bár erre nem merném a fejemet tenni, de mivel ennek kisebb a feje, több mindenre tudom használni, mint azt. 


Miomare sminkszivacs
A Lidl-ben lehet kapni alkalomadtán ezt a kicsikét. Igazság szerint nem voltam sohasem nagy sminkszivacsos, eszembe nem jutott 6000 forintot kiadni egy eredeti beauty blenderre, mert mégiscsak maximum fél év, és kidobom. Viszont ki akartam próbálni valami szivacsot, mert hát mégiscsak mindenki azt mondja, mennyire másabb, szebb a bőrkép, ha ezt használjuk. És tényleg! Ezzel egy fórumon találkoztam, és rögtön kettőt is vettem belőle, mert mint mondtam, nem folyamatosan lehet kapni. Nagyon szeretem, majdnem duplájára duzzad, puha, kellemes érzetű, könnyen lehet tisztítani. Szeretem. Ezen kívül a Real Techniques szivacsokat szeretném majd kipróbálni, de egyelőre nagyon megelégszem ezzel is.


Aldi zselés toll szett
Ebben a szettben 30 darab szelés toll található, és potom 1500 forintért lehetett megvásárolni az Aldiban. Nem tudom, hogy még most is lehet-e kapni - remélem, hogy állandó szortimentben van benne, mert fantasztikus! Nem mondom, hogy egyik sem karcolja a lapot, de egyszer sem vettem észre eddig még, hogy folyna, vagy ne lehetne vele úgy színezni, rajzolni, hogy ne csúnyítsa el az összképet. 1500 forintért ajándék. 


Kylie Cosmetics Liquis Lipstic - Candy K
Erről a kicsikéről is beszéltem már egy korábbi bejegyzésemben, méghozzá ITT, összehasonlítva a többi folyékony rúzsommal. Már ott is kiemeltem, hogy nekem a Kylie a tökéletes matt rúzs formula, ami nem szárit, nem szárad csúnya mattra. Szuper tartós még rajtam is. Egyedül az illatáért nem vagyok oda, nekem egyszerűen túl sok, de ezen kívül semmi problémám nincs vele. Biztos, hogy más árnyalatokat is ki fogok még próbálni. (Ezen és a Dolce K-en kívül, mert az is megvan, de a kettő közül a Candy K lett a kedvenc.)


Könyv:
Homonnay Gergely - Puszi, Erzsi!
Aki régebb óta követ, ezt a könyvet is láthatta már a könyves kívánságlistámon. Az én drága szerelmem meg is lepett vele születésnapomra. Már a boltban is gondoltam, miközben bele-bele néztem, hogy ez nekem nagyon fog tetszeni, de nem is gondoltam volna, hogy ennyire! A történet Erzsiről szól, aki egy cicus. Homonnay Gergely pedig egy nagyszerű író, aki a saját macskája szemszögéből ír! Mesés, frenetikus ötlet. És tényleg olyan érzést kelt, mintha a cicus írná.

Sorozat:
Agymenők
Mostanában ismét rákaptam erre a sorozatra, bár már inkább csak a Comedy Centralon nézem esténként, elalvás előtt. Régen is nagyon szerettem, de most, hogy újranézem, még több poén esik le, és mondhatni még viccesebbnek gondolom. Nagyon szeretek ezzel kikapcsolódni esténként.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók