About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Harminckilencedik

Sziasztok, Mézik!
Már nagyon rég óta szeretném nektek megmutatni a folyékony rúzs kollekciómat, mert úgy gondolom, szinte minden árkategóriát lefed - ha minden márkát nem is, mert azt szint lehetetlennek is tartom. Találhattok majd itt drogériás olcsó, drogériás drágább és high end olcsó, high end drágább rúzsokat is. Ha érdekel titeket a téma, illetve kiváncsiak vagytok a véleményemre ezekkel a kis drágákkal kapcsolatban, akkor tartsatok velem!Trend It Up - Ultra Matt Lipcream (061, 071) ~ 1200 Ft
Ezt az ajakkencét talán a lehető legkönnyebb beszerezni. Ezeket az árnyalatokat már nem biztos, de ezt a fajtát mindenképpen. Én szerencsés voltam, hiszen leárazások alkalmával jutottam ehhez a két kicsikéhez hozzá, potom 600 forintért.
Meg kell mondanom, hogy nem kifejezetten az a tipikus "folyékony rúzs" állaga van, amit nagyon sokan negativumként hoznak fel ezzel a termékkel kapcsolatban, de hozzá kell tennem, hogy sehol sem irták azt, hogy teljesen megszárad és teljesen matt lesz. Mivel, hogy ez egy lip cream. Nekem talán pont ezért is tetszik annyira ez a tipus, mert olyan, mintha egy applikátorral vinnék fel az egyszerű krémes rúzst a számra. Kifejezetten tetszik az, hogy nem olyan "kemény" az ajkam, tetszik, hogy nem szárad meg annyira, illetve még csak ki sem száritotta soha sem az ajkaimat. Ellenben, ha le is kopik (bár ahhoz is kell neki 2-3 óra, evéssel), akkor olyan szépen kopik, mint egyik matt rúzsom sem! És még a számat is megszinezi.
Összességében nekem ez az egyik kedvenc folyékony rúzsom, és biztos vagyok benne, hogy fogok még beszerezni pár, nude-abb árnyalatot. Ugyan a képen nem látszik, de a felső (061) egy piros árnyalat, az alsó (071) pedig egy szép, lilás, elég erős szin.


Rimmel - Provocalips (500: Kiss me you fool; 200: I'll call you) ~ 3000 Ft
Ezt a fajta rúzst már annyira nem könnyű beszerezni, mint a Trend It Up-osat, hiszen még az előző féléves Glamour-napokkor voltak Rimmeles dobozkák, amiket meg lehetett vásárolni. Először csak abban a dobozkában lehetett hozzájutni ezekhez a rúzsokhoz, később, talán pár hétig pedig meg lehetett venni egyenként, már nem dobozban.
Összességében azt kell tudni ezekről a termékekről, hogy  a legtartósabb rúzsaim. De már rengeteg helyen mondtam nektek, hogy szerintem inkább legyen kevésbé tartós egy rúzs, de akkor az kopjon szépen, ne száritson, és ha már kopni kezd, akkor tudjam leszedni akár iskolában is, vizzel, ne kelljen hozzá kétfázisú micellás viz.
Ez a rúzs egyiket sem tudja. A szinei szépek, de ha elkezd kopni akkor valami borzasztóan néz ki még a halványabb, rózsaszin árnyalat is. És egyértelműen le se tudod vakarni, úgyhogy egész végig, ameddig fent marad valamennyi, olyan csúnya lesz. Szerettem egy időben őket egyébként, de mára már csak a baj van vele.
Emellett egy kész lehetetlenség, hogy megszáradjon. A másik oldalán egy szájfény jellegű dolog van, azzal kell a már megszáradt rúzs réteget bekenni, mert amúgy ragad. Viszont ha azt felkened, akkor csillogni fog az egész, ami egy idő után elmúlik, de nekem egy matt rúzsnál olyan felesleges lépés, amivel csak az idő megy el a reggeli készülődésnél.
Nem venném újra ezeket, és nem is szeretnék új árnyalatokat belőle.


Nyx - Lip Lingerie (Lipli: 06) ~ 3000 Ft
Ezt a terméket sem olyan nehezen beszerezhető. Ugyan a legkönnyebb a pestiek dolga, de már rendelni is lehet őket, szerencsére vám nélkül az EU-ból. Egyébként én egy nyereményjátékon nyertem őt, de valószinűleg magamnak is megvettem volna, mert annyi jót hallottam róla. 
Igazság szerint nem rossz. Tipikus folyékony rúzs állag, borzasztó applikátorral. Komolyan mondom, hogy az 1000 forintos Trend It Up applikátor sokkal jobb, mint ez. Nagyon nagy csalódás ilyen szempontból. Nem mondom hogy nehéz vele dolgozni, de egyszerűen annyira olcsóvá teszi ezzel a terméket, hogy kedvem sincs használni.
Egyébként állagra egészen jó, kellemes, nem is kifejezetten szárit, bár az is igaz, hogy nem is annyira tartós - rajtam kb. másfél óráig marad fent. 
Nem mondom, hogy egy rossz rúzs, viszont nem vagyok benne biztos, hogy fogok még ilyet venni. Bár nem egy rossz alternativa, az tény.


Kylie lipstick (Koko K; Candy K) ~ 4400 Ft
Már naaagyon rég óta szeretnék beszerezni Kylie rúzsokat, mert ha van valami, ami folyékony rúzsok közül igazán népszerű, akkor azok ezek. Terveim szerint a Maliboo és a Posie K árnyalatokat akartam megvenni, viszont egy akció keretein belül sikerült erre a két kicsikére lecsapni, és addigra a másik két árnyalatot már kifosztották. Erre a kettőre is csak egy utólagos restock alkalmával tudtam lecsapni, de őszintén szólva nem is bánom, hogy végül ez a kettő kicsike került hozzám. Egyébként én 10 dollárért tudtam megvenni egyet, de alapvetően 17 dollárba kerülnek. Szerencsére a vámolást is megúsztam és 13 nap volt, mire ideértek, ami szerintem bőven jó.
No de a rúzsok. Le fogom most lőni a poént, nekem ezek a kedvenceim. Nagyon vizes bázisú maga a rúzs, viszont nagyon könnyű vele dolgozni, hihetetlenül hamar megszárad, és valami eszméletlen tartós. Vagyis, rajtam a 2,5-3 óra az. És! Nem szárit egyáltalán. Bár az tény, hogy ha egy picit is ki van száradva a szátok, akkor nem fog csodát tenni vele és hidratálni, de ezt az összes többi termék sem igéri. Viszont. Volna egy negativuma ezeknek a rúzsoknak, az pedig nem más, mint az illatuk. Nagyon sokan jó véleménnyel vannak róla, de én sokkal jobban szeretem, ha inkább nincs illata a rúzsaimnak. Egyébként engem a vaniliafagyira emlékeztet, de iszonyatosan erős, és ténylegesen zavar engem legalábbis, amikor felapplikálom. Szerencsére ez az illat nem érezhető sokáig, miután megszáradt már el is illan.
Összességében tehát nagyon szeretem őket, és ha már folyékony rúzs, akkor nem is akarok mást venni, mert ez az, ami igazán bejött nekem, amit élvezettel kenek fel. Egyébként én nem venném meg a lipkitet, hacsak nincs valami nagyon jó akcióban, mert amúgy se nagyon szeretek szájceruzázni, annyi pénzt pedig pluszba fizetni végképp nem szeretnék.


Kat von D Everlasting Liquid Lipstick (Ludwig, Exorism) ~ 7000 Ft
Ezt a két drágaságot még Londonban kaptam a páromtól. Nagyon sok jót hallottam már a Kat von D rúzsokról is, úgyhogy mikor beszabadultam a Debenhams-ba kérdés sem volt, hogy én egy ilyet szeretnék. Aztán végül is kettő lett belőle.
De hogy én mennyire megbántam ezt a vásárlást... Igen, tény és való, hogy sokkal jobb, mint mondjuk egy Nyx-es de a Kylie hatmilliószor jobb, mint ezek. Én nagyon meglepődtem ezen egyébként, mert mégiscsak majdnem a duplája... No de miért is gondolom, hogy a Kylie jobb? Ez önmagában is egy sokkal sűrűbb, inkább krémesebb állag, ami relativ hamar megszárad. Viszont. Vékony rétegben lenne igazán szép, de akkor foltos, vastagabb rétegben pedig elkezd kukacosodni és pereg. És még szárit is valamennyire. Tartósnak sem mondanám, kb. 2 órát bir ki rajtam. 
Sokkal többet vártam volna ettől a márkától, meg hát a vélemények alapján meg... Na, mindegy is, büszke vagyok, hogy birtoklom őket, arra is, hogy letesztelhettem  két árnyalatot is, és ettől függetlenül tényleg relativ sokat is használom, főleg a Ludwigot, mert annál ha kopik se látszik annyira. 
Nem hinném, hogy megvennék még több árnyalatot ebből a rúzsból. Ha valami nagyon jó akcióban lenne, akkor biztosan, de ennyiért semmiképpen. Akkor már inkább a Kylie.

Itt láthattok swatchokat a rúzsokról:Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók