About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Harmincötödik

||
Sziasztok, Mézik!
Elérkezett a hónap vége, úgyhogy ismételten elhoztam nektek a kedvences bejegyzést. Megmondom őszintén, az egyik kedvenc bejegyzésformám lett ez. Remélem a mostani is el fogja nyerni a tetszéseteket, és ti is meg fogjátok velem osztani a ti havi kedvenceiteket. No de lássuk is, miket szerettem februárban!
Yankee Candle tartok 
Körülbelül szeptemberben kezdtem el tartokat használni. Mindig is imádtam az illatgyertyákat, de igencsak sajnáltam azt az árat, amit olykor elkértek értük. Illetőleg sok olyannal is találkoztam, ami első használatra nagyon bevált (pl. Air Wick illatgyertyák), de már mikor negyedjére gyújtottam meg vagy elment tőle a kedvem, vagy semmi illata nem volt már. Ekkor kezdtem el a YC gyertyák között nézelődni, fórumokon tájékozódni, és rengetegen ajánlották ezeket a kis tartokat. Én sem csalódtam. Persze vannak olyan illatok, amik nem lettek kedvenceim, mert mondjuk engem zavar, vagy fejfájást okoz, de ez egyéni preferencia. Nem szeretheti mindenki ugyan azt.
Az én mostani két kevenc illatom a Warm Cashmere és a Red Apple Wreath. Tudom, tudom, a második igencsak karácsonyi illat, de én képes vagyok szinte egész éven ezeket az illatokat égetni, annyira szeretem. Természetesen télen, advent időszakában a leghangulatosabb, de ilyenkor is szivesen gyújtok meg egy ilyet. A Warm Casmere-t pedig több blogger ajánlása után vettem meg, és nagyon nem bántam meg. A tökéletes otthon illat. Nem tudom máshogy leirni. Kellemesen fűszeres, meglehetősen erős illat. Annak ellenére, hogy a szobám is elég nagy, nem csak hogy itt bent érezni, de az egész lakásban.
Én az illatgyerty-hu-ról szoktam tartokat rendelni.


Filofax Saffiano - rosegold
Nagyon, nagyon szeretem. Későbbiekben lesz róla bejegyzés is. Maga a tok is mesegyönyörű, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy végül rá böktem, nem pedig valami olyasmire, ami talán nem is tetszene. Mivel ez egy "örök darab", szerintem bőven megérte az árát is. Egy karcolás tényleg van már rajta, de őszintén szólva szerintem ez a legkevesebb. Illetőleg, ami igazán fontos, az a belbecs. Ugyan a naptár tokjához járt Filofaxos naptárbetét is, én viszont azt nem szerettem, igy megvettem még februárban a Paper Dice-os lapokat. Igen, lehet pénzkidobásnak tűnik, de annak, aki ebben éli az életét... Nos, megérte, legyen ennyi egyelőre elég, a többit pedig a filofaxos bejegyzésemben találhatjátok majd meg. 


Yves Rocher makadámdiós tusfürdő
Kifejezetten szeretem az Yves Rocher termékeket. Annak ellenére, hogy nem kifejezetten vagyok biztos abban, hogy mennyire is Cruelty Free a márka, illetve mennyire nem. Meg mennyire vegán, mennyire nem. No, de ez egy másik kérdés. Egy rendelésem mellé raktam be, mert már végképp nem tudtam, mit is rendeljek, hogy meglegyen a kellő vásárlási mennyiség, úgyhogy végül erre esett a választásom. Nem bántam meg, az illata kifejezetten tetszik, kellemes, nem túl tolakodó. Igaz nem marad meg hosszú távon, maximum zuhanyzás után 1-2 óráig. Nem száritotta a bőrömet, bár az is igaz, hogy hidratálni sem hidratált. Összességében szerettem, és kényeztető estéimen, az én-időm során imádom használni.


Kat von D Everlasting Lipstick - Ludwig
Azt hiszem erről a folyékony rúzsról már beszéltem, de ismételten előkerült. A hónapban szinte csak és kizárólag ezt használtam, ha rúzsoztam. Szinte megegyezik az ajkaim szinével, tökéletesen nude és tökéletesen matt. Nem szárit, bár az is igaz, hogy talán pont ezért viszonylag elég hamar lejön az ajkakról. Tehát olyan 2-3 óráig birja, rajtam legalábbis. Kicsit felháborit, mert hát mégsem egy olcsóság, és azért ennyit még egy sima, "retro" rúzs is kibir rajtam, de végül is szeretem, ahogy kinéz az ajkaimon, és azt is, hogy annak ellenére, hogy teljesen mattra szárad, mégsem szárit. 


Zenzero choker
Még egy nyereményjátékon nyertem. Nem gondoltam volna, hogy én bármikor is chokert fogok hordani, mert... Nemes egyszerűséggel sosem tetszettek úgy igazán. Másokon nagyon jól áll, pl. legjobb barátnőm szinte csak ilyeneket visel, én viszont... Nem igazán éreztem a magaménak. Ámbár mikor megérkezett ez a nyaklánc, úgy gondoltam, teszek vele egy próbát, hátha majd nem fojt meg. És nem, nem fojtott meg, és kifejezetten tetszett is. Úgyhogy a hónapban ez a kicsike, amit a legtöbbször viseltem.


MAC Fix+
Jaj, jaj... Nagyon, de nagyon megbántam, hogy az utazó kiszerelést vásároltam meg. De annyira, hogy azt el nem tudjátok képzelni. És nem csak az ár miatt, hanem mert nem tudom, hogy mire elfogy, addig megyek-e fel Pestre, hogy beszerezzem az utánpótlást. Rengeteg mindenre használom. Sminkelés előtt, sminkelés után, az ecseteket ezzel fújom be, ha koncentráltan szeretnék fényes szint felvinni a szemhéjamra, a highlightert is sokkal élénkebbé teszi... Tehát tényleg kifejezetten kihasználható ez a kicsike. Nem olcsó, nagyon nem, de igenis megéri. Lehet, hogy más spray-k is tudják ezt, de én erről már nem biztos, hogy le szeretnék mondani - de az tuti, hogy mással is kisérletezni fogok.

Esemény: Megismerhettem párom egyik rég elfeledett rokonját.

Film:
Conan, a detektiv - Bomba a felhőkarcolóban
Hatalmas Detective Conan rajongó voltam mindig is, és ez a film is hatalmas kedvenc volt. A hónapban lehetőségem nyilt arra, hogy megnézzem ezt a párommal, és bár láttam már nem egyszer (szinkronosan is én felirattal is), de a mai napig imádom, és a mai napig tudok rajta izgulni, még akkor is, ha percre pontosan tudom, hogy mi fog történni. Az viszont igaz, hogy ha valaki egy Detective Conan részt sem látott, az semmit sem fog ebből a történetből érteni, mert bár külön sztorija van, de mégis kell hozzá alapinformáció, ki is Conan és a többiek, és hogy miért történnek azok, amik. Ugyan a film elején van egy kis összefoglaló, hogy na mi is folyik itt, mégis kevés ahhoz, hogy össze tudjuk rakni a darabkákat.

Sorozat:
Detective Conan
Igen, ezt is láttam már nem egyszer. Meglehetősen hosszú, és még hosszabb is lesz, mivel folyamatban van a gyártása. Engem még mindig le tud kötni. A párommal kezdtem ezúttal  újranézni, és még mindig hatalmas élmény. Szerencsére már magyar feliratot is alkottak hozzá a fansubok, bár angoltanulás szempontjából mindenképpen örültem, hogy fejlődtem a szórakozás során. Az igaz, hogy a történetben vannak olyan dolgok, amik nem teljesen logikusak, de összességében egy igencsak élvezhető animéről van szó, ha az ember szereti az animéket, illetve a krimit. 

Nektek mik voltak a hónapban a kedvenc termékeitek, sorozatotok, filmetek? Osszátok meg velem, ha gondoljátok!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók