About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Harminckettedik

||
Sziasztok, Mézik!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek webshopokból rendeni. Természetesen a rendes üzletekkel sincsen különösebb problémám, oda is bemegyek, ha olyan a hangulatom, de általánosságban (mivel olyannyira vidéken lakom, hogy itt még a DM is 30 kilométerre van tőlünk...) elmondhatom magamról, hogy webshopokból szoktam beszerezni a beszereznivalót. Ámbár ruhákat is szeretek vásárolni, viszont most nem ezeket a webshopokat szeretném nektek bemutatni, hanem azokat, ahonnan az egyéb kis kiegészitőimet, illetve a gyűrűs kalendáriumomhoz való kellékeket vásároltam meg. Nézzük is, mik lennének azok:

Goss.hu
Maga a Filofaxom innen származik. Nagyon meg vagyok ezzel az online shoppal elégedve, ugyanis mikor megrendeltük a kicsikémet történt egy elég érdekes dolog - a bank valamiért kétszer vonta le az összeget. Mikor ez kiderült nagyon meglepődtünk, és nem is értettük, hogy mi a fene folyik itt, meg hogy képzelik ezt, mert azért nem két forintról beszélünk... No de lényeg, ami lényeg, hogy felhivtuk az ügyfélszolgálatot, ahol elmagyarázták nekünk, hogy valószinűleg a bank hibázott. De baromi rendesek voltak, elmondták, hogy milyen panasszal forduljunk a bankhoz (mivel ilyen még sosem történt abszolút nem értettünk hozzá), és azt is mondták, hogy ők is utána néznek a dolognak. Természetesen a bank volt a hibás, de iszonyatosan rendesek voltak, mert még számlát is küldtek rögtön az után, meg paypalos akármicsodát, hogy ezzel tudunk majd a bankban érdeklődni. Illetve mondták, hogy amint tudunk valamit, hivjuk őket, mert ha nekünk nem hisznek, majd intézkednek ők. Engem nagyon leköteleztek. Ha még egyszer filo-t veszek, biztos, hogy tőlük lesz! Illetve talán itt is volt a legolcsóbb.

Ebay
Nos, ezt gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Szeretek itt vásárolni, bár az is igaz, hogy régebben jobban szerettem. Innen egyébként egy csomag matricát és egy darab washi tape-et rendeltem. Mindkettő minőségével meg vagyok elégedve egyébként, de ha nem is lennék, az sem kifejezetten az oldal hibája lenne. Mindenesetre nekem volt az Ebay-jel nem egyszer problémám, hogy nem érkezett meg az adott dolog, amit rendeltem, és még ők voltak felháborodva, amiért reklamálni mertem. Lényeg, ami lényeg, hogy nem vagyok megelégedve a háttérrel. 

Aliexpress
A kedvencem. Már csak innen rendelek, ha washi tape-eket, betétlapokat, matricákat szeretnék. (Illetve mostani rendelésemnél két nyaklánccal és egy órával is megpróbálkoztam, hát nem tudom, mi lesz, de majd mindenképpen irok róluk.) És hogy miért: megbizhatóak. Történt már párommal is olyan, illetve velem is, hogy nem érkezett meg időben egy adott termék, és szó nélkül visszautalták a pénzt. Igaz, a legtöbb esetben később a rendelés is megérkezett... No mindegy, jól jártunk. Emellett viszont ami még számomra hatalmas nagy segitség, hogy vannak vásárlói visszajelzések is, de nem csak szavakkal lehet kommunikálni, hanem képekkel is. Én már nem is vásárolok olyan helyről, vagy olyan terméket, aminél nincsen legalább két vásárlói kép feltöltve. Igy sokkal kevesebbszer csalódok. Sőt, ami azt illeti, eddig még nem is ért csalódás. Bár lekopogom.

Konklúzió: Ha nekem választanom kellene az Ali és az Ebay között, akkor biztos, hogy az Aliexpress-t választanám. Nem is kérdés, miért. Olyan háttér, ami kell egy ilyen áruházhoz, és visszajelzések képekkel. Ezt nem lehet az én szememben überelni.

Végezetül pedig megmutatok nektek pár dolgot, ami az én kivánságlistámon csücsül (linkekkel). És itt megosztanék veletek egy olyan oldalt, ami segit a spórolásnál. Ha szeretsz Aliexpressen és Ebayen vásárolni, akkor nyugodt szivvel tudom nektek ajánlani a BonusWay nevű honlapot, amire ha beregisztráltok, és az oldalról kattintotok rá pl. az Ali-ra, akkor a vásárlásotok után kaptok vissza bizonyos százalékot. Igy nem sokat, de mégis spóroltok. (Nem szponzorált tartalom.)

Kivánsálista:


Megmondom nektek őszintén, csak ezzel a matricakészlettel van jó tapasztalatom. Persze lehet mondani, hogy egy matricaszettben mit lehet elrontani... Nos, nagyon semmit, de én imádom a szineit illetve azt is, hogy körvonalazva vannak fehérrel. Mostanában már csak ilyen dobozos matricákat rendelek.


Vintage óra - ~345 Ft
Mint azt fentebb is emlitettem, még csak most rendeltem egy órát, viszont egyértelműen nem csak azt néztem ki. Ez a kicsike nagyon belopta magát a szivembe. Tudni kell rólam, hogy borzasztóan oda meg vissza vagyok a vintage dolgokért, úgyhogy ez sem maradhatott ki a listáról. Illetve minden nap viselek órát.


Ez nem az a dobozos matrica, amiről az előbb beszéltem, viszont ilyen kis kaktuszosat sajnos nem találtam olyanban, ellenben nagyon belopta magát a szivembe ez a fajta motivum. Nyárára tökéletes lesz a kalendárium diszitéshez.

Őszi washi tape - ~200 Ft
Mint ahogy matricából, washi tape-ből is megvan az a fajta, amit kifejezetten kedvelek. Ilyenből is már több van, és a kedvenceim. Könnyű őket elvágni, és a felületük is matt. Könnyen tapadnak. 


Parfüm tároló - ~200 Ft
Amellett, hogy nagyon szép a külseje, amiatt szeretném ezt a kicsikét, mert a parfümök, amiket igazán szeretek általában vagy 75 vagy 100 milisek. Azt pedig magammal hurciválni nem igazán szeretem, már csak azért is mert sok helyet foglal, illetve elég nehezek. Ezek viszont nem kicsit könnyitenék meg a dolgomat.


Sminktükör - ~1040 Ft
Igazság szerint még nem döntöttem el, biztosan innen szeretnék-e asztali tükröt venni, vagy pedig drogériából (félek, hogy eltörik), de ez a stilus nagyon megfogott, és ennyiért lehet, hogy tényleg be fogom vállalni. Olyan Kat von D-s, imádom.
Sminktároló - ~750 Ft
Szeretném a sminkjeimet igazán szépen tárolni. Illetve amellett, hogy külsőleg szép legyen az is fontos, hogy praktikus legyen és ez (illetve még pár hasonló) tároló kifejezetten tetszik. 


Nagyon szeretek főzni illetve sütni, és ebből a készletből szinte az összesnek nagy hasznát vennénk a konyhában. Már csak azért is, mert a mieink nagy része vagy fémből vagy fából készült, a képen látható kiegészitők pedig szilikonból. Nem tudom, mennyire tartósak, de egy próbát megér.


Teatojás - ~208 Ft
Mostanság nagyon sok teát fogyasztok, és ami azt illeti, nagyon érdekel a különféle teafüvek használata - tudjátok, melyik milyen betegségre jó, és a többi. Lényeg, ami lényeg, hogy nekem az elalvással elég nagy gondjaim vannak, igy manapság nagyon sok citromfű teát megiszok, viszont nem szeretem őket folyamatosan szűrögetni, sokkal könnyebb az ilyen megoldás. És ami a legfontosabb: szilikonból készült, tehát nem fém, tehát még jobb a teázáshoz. (A fémben a különféle ionok gyengithetik a teát.)

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók