About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizennyolcadik

||
Sziasztok, Mézik!
Szeretnék veletek megosztani 5+1 olyan karácsonyi ajándék ötletet, amely akkor jöhet jól, ha egy kicsit meg vagy csúszva a vásárlással. 


1. Ajándékszettek
Ki, hogy van vele, de én egyáltalán nem gondolom személytelennek az ilyen ajándékokat, és jómagam kifejezetten örülök, ha ilyet kapok. Különösen akkor jó ötlet ez, ha ismered annyira az adott személyt, hogy tudod, neki milyen illatok jönnek be, melyik márkát használja szivesen. Én személy szerint a Dove csomagjait tudnám a legjobban ajánlani (illetve az Avonosokat, de az nem hiszem, hogy már megérkezik), mi általában minden évben szánunk minimum egy ilyet valamelyik rokonunknak, és sosem volt még szájhúzogatás emiatt. És ami még számomra ezeknél pozitivum, hogy általában jár mellé valami kis cuki, hasznos dolog is, vagy egy neszesszer vagy egy tárolódoboz, esetleg hajgumik stb.


2. Határidőnapló
Tudod az adott illetőről, hogy imád jegyzetelni, és a határidőnaplója nélkül el van veszve? Az ilyen személyeknek a lehető legtökéletesebb ötlet egy határidőnapló! Ami talán egy fokkal jobb (inkább sok-sok fokkal), az egy gyűrűs kalendárium, hiszen mérhetetlen lehetőség rejlik benne. Hova tovább, véleményem szerint már olyan kategória, mint egy bullet journal. Tehetsz bele sima lapokat, amire rajzolhatsz, vagy akár photoshoppal megszerkesztheted a saját tervezőidet, tehetsz rá mintákat, teleragaszthatod különféle matricákkal... Illetve akármikor, ha szükséges, tudsz bele pótlapot tenni - és egy lyukasztó segitségével nem is kell megvenned a drága lapokat bele, csak sima nyomtatópapirt méretre vágsz. A probléma ezzel viszont az, hogy eléggé borsos az ára - de megéri, ha azt nézzük, hogy ha egy minőségibb darabot veszel, akkor életed végéig elkisér.


3. Irószerek
Ez sem kifejezetten sablonos, hiszen tudnod kell, hogy a személy, akinek szánod, szereti-e az ilyesmiket. Nem akarok általánositani, de én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki ne örülne az iroszereknek, legyen szó postitekről, matricákról, különlegesebb tollakról, vagy akár washi tape-ekről, mert mostanság én mindenhol csupa szépséget látok. Akár magyar üzletekben is, de webshopokból is lehet rendelni - valamint ott van még az Ebay és Aliexpress, de egyértelműen ne várjunk csodát, innen nem valószinű, hogy karácsony előtt meg fognak érkezni. Illetve én a minap jártam a Reservedben, és láttam ott egy egész pakk eszközt (kapcsokat, csipeszeket), rosegold szinben, annak meg manapság szerintem a lányok nagy része nem tud ellenállni.


4. Közös pulcsi/póló/egyéb cukiság
Szerintem ez jó lehet anyukának is, nagyiknak is, akár párodnak is, legjobb barátnőnek. Tehát gyakorlatilag mindenkinek. Én valamelyik éven legjobb barátnőmnek például egy olyan medált rendeltem, ami kettészedhető, és az egyik fele az övé, a másik pedig nálam van.


5. Lakásdekor
Gondolok itt akár illatos gyertyára, akár egy szép képkeretre benne egy közös képpel. Illetve ami szerintem még nagyon jópofa és nagyon kreativ, illetve mérhetetlenül személyes, az maga egy parafatábla, amit megtöltesz a ti emlékeitekkel, vagy pedig célokkal - esetleg közös célokkal, ha olyan a viszonyotok. Ez szerintem bároknak, szülőknek és a párotoknak is természetesen nagyon sokat mondó ajándék lehet.


+1 Kesztyű, sapka, sál
Ugyan sablonos, de szerintem mindig szükség van rá. Főleg, hogy ezek nálam általában olyan darabok, amiket elhagyok minden éven (mint most, hogy Pesten elhagytam a kesztyűmet...). Egyébként pedig szerintem ilyen kiegészitőkből sosem elég - legalább lehet variálni vele az egész öltözéket, illetve mosás szempontjából is praktikus, ha több ilyesmi dolga van az embernek (én legalábbis kesztyű nélkül télen ki nem mozdulok).

2 megjegyzés

Instagram

Rendszeres olvasók