About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizenkilencedik

||
Sziasztok, Mézik!
Úgy gondoltam, itt az ideje egy sorozat elkezdésének. Tudjátok, nagyon, de tényleg nagyon szeretem, ha van egy napirendem, illetve ha pontosan tudom, hogy mikor, hova kell mennem, mit kell csinálnom - valamint, ha annyi munka van valamivel, akkor fel tudom osztani, és kipipálni, ha végeztem. Illetve az sem utolsó szempont, hogy ha nem vagyok itthon, és nem tudok rögtön leülni bejegyzéseket gyártani, akkor legalább felirni az ötleteimet egy-egy poszthoz
Pont emiatt a jegyzetelős, naptárazós szerelmem miatt nézegettem valami tényleg jó alternativát. Lehet itt is emlitettem, hogy elkezdtem Bullet journalezni. Igazság szerint egy ideig működött a dolog, és az, hogy kreativkodhatok nekem egy kis terápia. Viszont. És ez egy nagy problémám vele: nekem a naptár minimum egy fél évre kell, tehát nem megoldás az, hogy én minden hónapban megrajzolgatom magamnak, mert akkor a többi teendőmet nem tudom beleirkálni. Az pedig hogy én szeptemberben megcsinálom egészen januárig, megint csak nem megoldás, mert akkor oda ennek az egésznek a varázsa. 
Igy tehát október környékén elkezdtem keresgélni, hogy na mégis milyen naptár illene hozzám. Nézegettem Dolce Bloccot, magyar tervezésűeket, a DM Lifebookjával egy jó ideig tényleg komolyan szemeztem, de mikor megtudtam, hogy 200 pont, lemondtam róla, mert még most is csak 130 pontom van, és csak ezért nem fogok feleslegesen költekezni. (Megjegyzem halkan a DM ezzel rohadt rosszul járt, de sebaj.) Ekkor posztolt viszont BeautyJunkie Magdi egy posztot a Facebook oldalán, hogy megnyitották a Paper Dice Shop-ot, és mikor megláttam a kompoziciót elkezdett motoszkálni bennem valami, igy nézegettem Youtube-on is videókat erről (ekkor találtam meg a kedvenc csatornámat KATT), és rájöttem, hogy igen, EZ LESZ AZ. A gyűrűs kalendárium a tökéletes.
Igy hát többször megemlitettem itthon, illetve páromnak is, hogy lehet, hogy drága, de egyébként pedig egy életre szóló befektetés, mert csak a lapokat kell benne cserélni.
Erről az egész gyűrűskalendáriumozásról nem igazán szeretnék most sokat fecsegni, hiszen még nincs karácsony, igy nem kaptam még készhez a drágát, de a későbbiekben biztos, hogy lesz majd róla bejegyzés. (Ezért is mondtam, hogy ha nem is hosszú, de mindenképp sorozat lesz.)
A mostani bejegyzésemben egyébként azt szeretném nektek megmutatni, hogy én eddig miket szereztem be a gyűrűs kalendáriumhoz - nem sok minden, a legtöbbje még csak érkezik, mert Ebayről illetve Aliexpressről rendelgettem a legtöbb dolgot. Na de akkor kezdjük is el, milyen dolgokkal szeretném a sima, egyszerű lapokat disziteni.


Ez már nem egy mai darab, de úgy gondoltam, belerakom ezt is a kis gyűjteményembe, hiszen ki tudja, mikor jön jól. 


Ez az egyik leghasznosabb dolog, ha már egyszer gyűrűskalendáriumozni akar az ember, ugyanis ennek a kis drágának a segitségével bármikor készithetek jegyzetlapot, vagy bármit, amit le tudok fűzni. A legjobb benne, hogy a hátulja leszedhető, igy pontosan látod, hova fog majd lyukasztani. Egyébként fémből készült - szerintem sokkal kényelmesebb ez, mint a műanyag. (Kb. 2500 forint)


Kicsit megviselt postit. Ez egyébként is mindig hasznos, de naptárazásnál is remekül tud jönni.

Ezt még a minap a Kikben vettem, rengeteg féle volt, nekem ez tetszett meg különösen - illetve, hogy őszinte legyek, ez is megy a legjobban a kalendárium szineihez. Itt a képen zöldesebbnek látszik, de a valóságban inkább barnás-bézses. Ezt kifejezetten elválasztó lapoknak szánom, hiszen csak méretre kell vágnom. Tervezném még laminálni is ezeket a későbbiekben, de azért az egy nagyobb befektetés lenne, amit majd esetleg akkor vagyok hajlandó kiadni, ha már látom, hogy nem fogom pár hónap után abbahagyni.Ezeket a washi tape-eket  pedig ebayről rendeltem, szerintem frenetikusan fel fogják dobni az egész kalendáriumot belülről - főleg, hogy az első időkben teljesen fehér lapokat fogok használni heti tervezőknek. (Egyébként rendeltem már belevaló lapokat is, de azok szineihez is fog illeni ez a két kis csoda.) Van egy karácsonyos, azt elfelejtettem lefotózni, de itt a link hozzá: KATT és a cicás KATT. Sajnos az aranyosat már ne találom.


Ez is ebayes darab - nyuszis matricák. Kb. 50 darab matrica található ebben a kis dobozkában. Csodaszépek és mesecukik rajta a nyusszancsok. Linkért KATT.
Ti szerettek naptárazni? 2018-ban mibe fogtok jegyzetelni? 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók