About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Huszadik

||
Sziasztok, Mézik!
Szeretnék ezennel egy sorozatot elinditani, mégpedig egy havi kedvences bejegyzés-sorozatot. Ugyan a mostani egy kicsit rendhagyó lesz, hiszen ez a bejegyzés az egész éves kedvenceimet foglalja majd magába. Remélem segit majd nektek is ez a fajta sorozat - én egyébként mindig szeretem végignézni, másoknak mi vált be, illetve igy én is tudok inspirálódni, hátha valami nekem is bejön.
Lássuk hát 2017 kedvenceit!
BH Cosmetics - Carli Bybel paletta (~5500 Ft)
Ez a paletta igen érdekes úton került hozzám még talán október körül. Ugyan nem egész éven használtam ezt a kis szépséget, de az biztos, hogy mióta megvan, és én szemsminket akarok késziteni, akkor ehhez nyúlok. Készült róla bejegyzés is (KATTINTS), ott bővebben megtudhatjátok róla a véleményemet.


Yves Rocher - duo fiber ecset (~2000 Ft)
Ezt az ecsetet május környékén szereztem be Budapesten, a Westendben lévő Yves Rocher-ból (más YR üzletbe be sem teszem a lábam Pesten, egyszerűen csak rossz tapasztalataim vannak velük...). Szerettem volna egy igazán jó kis alapozóecsetet, és erre esett a választásom. Mondanom sem kell, nagyon szeretem, bár most úgy érzem, hogy váltani fogok, és kipróbálok mást is, hátha az jobban bejön. Most egy tömött fejűt szeretnék majd megvásárolni, más márkától. Igazság szerint nem csak alapozó eloszlatására volt tökéletes ez a kicsike, de ezzel az ecsetemmel tudtam a lehető legszebben felvinni a pirositót is.


Women Secret - Beach Please Paradise testpermet (~2200 Ft)
A tökéletes Niki-illat. Már szerintem több, mint másfél éve nézegettem minden egyes alkalommal, mikor a DM-ben jártam, de egészen novemberig nem vettem rá magamat arra, hogy megvásároljam. Nem is tudom egyébként, miért. Mindenesetre az tény, hogy hiába másoknak "nyári illat", és maga a felirat is ezt indokolná, nekem valahogy mégis univerzális lett, tehát ugyan úgy télen is simán felfújom, mert ez az az illat, ami számomra a tökéletes, ami az én illatom. Egyébként ahhoz képest, hogy testpermet, kifejezetten tartós is (rajtam legalábbis), kb. 3-4 órán keresztül érzem magamon. És ami még plusz pont vele kapcsolatban, hogy vannak benne csillámok! Imádom. Megvett kilóra ez a kis testpermet.  Bőrön amúgy nem kifejezetten látszik, tehát ha nem vizsgálgatod a területet, ahova fújtad, fel sem tűnik, hogy csillámok vannak rajtad, annyira aprók.Neutrogena kézkrém (~1100 Ft)
Ez a kézkrém hű táram olt a télen. Igazság szerint az én bőröm sosem volt kifejezetten száraz - sem az arcbőröm, sem a kezem, sem az ajkaim. Idén télen viszont borzasztóan érzékeny lett az ajkam is illetve a kezeim is, tehát muszáj volt keresnem egy igazán jó krémet, ami működik is egy ennyire kiszáradt bőrön. És hosszas keresgélés után megtaláltam a tökéleteset! Egyedül ez az, ami használ, az illata is kellemes. Ugyan elég nehéz krém, tehát csak este tudom használni, de az pont elég ahhoz, hogy ne sebesedjenek ki az ujjaim, illetve ne kezdjen hámlani a tenyerem, kézfejem. Yves Rocher - Sexy Pulp szempillaspirál (~4390 Ft)
Ezt a szempillaspirált még ajándékba kaptam (természetesen Pest, Westend), mivel igényeltem az Yves Rocherban törzsvásárlói kártyát. Önmagamtól sosem vettem volna meg teljes áron, mert közel 5000 forint, ennyiért meg azért talál az ember olcsóbb és hasonlóan jó spirálokat is. Mindenesetre addig, amig tartott, nagyon szerettem, elég sokáig elég is volt, de egy apró negativumot ki kell, hogy emeljek vele kapcsolatban, ami remélem mással nem fordult elő. Mivel nehezen jött le még micellás vizzel is, igy a dörzsölés miatt nekem rengeteg szempillám kihullott. Ezen kivül viszont meseszép pillákat csinál, hosszit és dúsit, illetve ami nekem a legnagyobb szempont: ivel. 


Kat von D - Everlasting Liquid Lipstic (~7000 Ft)
Ezt a két csodát még Angliában kaptam a páromtól. Azért mutatom meg mindkettőt, mert a tavaszi, nyári szinem a világos (Ludwig), a téli, őszi pedig egyértelműen a sötét (Exorism) volt. Tartósságkba bele lehet kötni ugyan, hiszen kb. 2 óránál tovább nem tartanak, főleg, hogy a sötét lila belülről kopik, igy mindenképp újra kell kenni, de szerintem nem is kifejezetten probléma ez, hiszen ha lerobbanthatatlan lenne, akkor meg annyira száritana, hogy elviselhetetlen lenne. Igy viszont szinte nem is érzed, hogy viseled, egyáltalán nem szárit. És amit még fontosnak tartok kiemelni (bár az ára miatt nem meglepő), de egyáltalán nem foltos a sötét. Rengeteg rúzst, folyékony rúzst próbáltam sötét szinben is, de eddig ez az egyetlen, ami egyáltalán nem foltos felvitel után.

Sorozat
Trónok Harca
A Trónok Harcát mondanám, mint mindenkori kedvenc. Alig vártam, hogy megjelenjen az új évad, és minden héten izgultam, hogy a heti részben vajon mi lesz. Szerencsére nem sikerült még ez az évad sem vontatottra, sőt, szerintem bátran mondhatom, hogy az egyik kedvenc évadom volt eddig. És természetesen már alig várom, hogy kijöjjön az utolsó évad - közben pedig megszakad a szivem, és nem hiszem el, hogy 2018-ban vége...

Könyv
Alyson Noel: Evermore
Nem ez a kedvenc részem a sorozatból, ez tény. Viszont mikor nyáron elkezdtem olvasni, rájöttem, hogy ez életem könyvsorozata, ennél tökéletesebbet számomra el se tudnék képzelni. És ami a történeten, fontos mondanivalón kivül fontos még, hogy visszahozott a könyvek világába, ugyanis rávettem magam ennek a könyvnek az elolvasása után, hogy 3 év után vegyek magamnak egy könyvet. Tehát ismételten hihetetlen nagy köszönet, Alyson Noel, imádlak. (És utálom, hogy bár Pesten voltam, mikor te is, de nem láthattalak élőben és nem tudtam képet csinálni veled!)

Film
Kincsem
Sosem gondoltam volna, hogy egy magyar film ennyire jó lehet! Elég szkeptikusan indultam neki a filmnek, mondtam is páromnak, hogy biztosan el fogják rontani, de nem! Valami eszméletlen volt történetileg is, és látványilag is. Tökéletes emlék egy tökéletes lónak. Köszönöm, hogy láthattam.

Élmény
Dukálna, hogy az angliai utazásunk legyen az, de nem... Sokkal, de tényleg sokkal nagyobb élmény volt előtte, hogy láthattam élőben az augusztus 20.-ai tűzijátékot, hogy együtt énekelhettük a Himnuszt, és ami a legcsodálatosabb, hogy tényleg láttam is valamit, nem csak a tömeget, mert volt ott pár nagyon kedves pesti emberke, akik azt mondták, guggoljak le eléjük, ők úgyis magasak. Fantasztikus élmény volt, és az is, hogy Pocokkal lehettem ott, illetve az is, hogy utána "pesteltünk". Imádom ezt a várost, és alig várom, hogy a lakosa lehessek.

Nektek idén mik voltak a kedvenceitek? Osszátok meg velem kommentben, ha gondoljátok - akár élményt, akár könyvet, filmet, sminkterméket. Segitsünk egymásnak!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók