About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizennegyedik

||
Sziasztok, Mézik!
Mint tudjátok, következő héten Black Friday lesz, ami már a mi kis hazánkba is kezd elég erősen begyűrűzni. De hogy mi is ez? Nos, leginkább kedvezmények sorozatát jelenti különféle webshopokban, illetve az üzletekben is. Szeretnék most nektek segiteni abban, hogy milyen oldalakon is szokott lenni (és remélhetőleg idén is megtartják ezt a jó szokásukat) Black Friday.

Colourpop
Én sajnos tavaly nem éltem vele (és valószinűleg most sem fogok, mert most nem erre kell a pénz), de egyszer találkoztam olyan CP-s kedvezménnyel, hogy 2 supershockshadow mellé kapsz egyet ingyen, illetve ugyan ez igaz volt a matt ajakrúzsokra is, emellett pedig ingyenes nemzetközi szállitás is volt. Szerintem ehhez hasonló most is várható, amivel érdemes lehet élni.

Emag
Én bevallom őszintén nem igazán szeretem az Emagot, sokkal olcsóbban máshol is meg lehet venni egy adott dolgot, de ilyenkor érdemes felnézni, mert elektronikai cuccoktól kezdve sminktermékeken át szinte mindent kapni ott. (Emlékszem, tavaly anyóskámnak itt akartam megvenni a karácsonyi ajándékát, mert 50% volt rá - csak aztán összevesztünk.)

Zoeva
Bevallom őszintén most el fogom vesziteni a Zoeva-szüzességemet valószinűleg, mert karácsonyra egy ecsetkészletet néztem ki. Tavaly volt 20% a termékek árából és ingyenes szállitás, úgyhogy lényegesen megérősebb ilyenkor rendelni. (Valamint saját költségemen lehet beszerzek még egy palettát is, mert van egy, ami igazán megmozgatta a szivemet.)

Kiko Milano
Ez a Colourpop mellett, ami hihetetlenül megérős szerintem. Ilyenkor (meg egyébként amúgy is rengeteg akció szokott lenni, tehát hallottam már, hogy 1 eurós körömlakkok mellé még járt egy ingyen, és azért nem kis minőségről beszélünk) hatalmas akciók szoktak lenni - és egy kis plusz infó blogos közegből: 3+3 akció lesz, tehát a 3 legolcsóbb terméket ingyen elhozhatod, vagy éppen megrendelheted.

H&M
De egyébként szerintem nem csak ebben az üzletben, hanem több ruhás üzletben is lesznek különféle akciók, de ez az, ahol biztosan. Olyanról is hallottam, hogy nem is kevés, hanem 50% kedvezmények lesznek egyes ruhadarabokra, kiegészitőkre, ami azért nem rossz.

Ti milyen üzletekről tudtok? Folyamatosan bővülni fog ez a bejegyzés, de ehhez a Ti segitségetek is kellene. Segitsünk egymásnak!

Egyéb oldalak:
Amazon
Ebay
Tarte
Kell a Púder
Jysk
Douglas
BeautyBay
Jeffree Star
Aliexpress
Media Markt
Jysk
Deichmann
PinkPanda
Milani
Notino
Yves Rocher
Müller
Sigma Beauty
Tesco
Kika

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók