About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizenegyedik

||
Sziasztok, Mézik!
Eszter is meghivott engem a Teaszünet dijra, úgyhogy ebben a bejegyzésben most az ő kérdéseire adott válaszaimat olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel!

1. Volt e olyan esemény az életedben, amiből nehezen jöttél ki vagy elfelejtenéd? - A tavaly nyarat mondanám. Párommal nagyon összevesztünk, volt egy egyhetes szünet-félénk is, úgyhogy... Nagyon szivesen elfelejteném, nagyon rossz visszagondolni rá, és sajnos olykor ez még most is kihat a kapcsolatunkra.

2. Milyen a férfi ideálod? ( külső, belső) - Azt szabad mondani, hogy a párom? Lényeg, ami lényeg, hogy legyen magasabb nálam, és legyen szakálla. Imádom a szakállat és beletúrni. Külső téren nekem ennyi "elvárásom" van. Belső pedig, hogy legyen intelligens, nevettessen meg, tudjak vele komoly dolgokról is beszélni, valamint a kedvesség és az, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, és szeressen. Tiszteljen.

3. Milyennek képzeled magad 10 év múlva? (család, karrier, külső, stb) - 10 év múlva 29 éves leszek, majdnem 30. Szeretnék addig már 3, de minimum 2 gyerkőcöt. (30 felett nem igazán szeretnék szülni.) Illetve szeretnék már addigra egy sminkes szalont is összerakni - természetesen Pesten. Éééés igazság szerint ennyi álmom van addigra, ezt szeretném elérni. (Nyugdijas koromra pedig visszajönni ide vidékre, és a hátunk mögött lévő legelőt megvenni és oda épitni egy lovardát, ami olyan, hogy beteg lovakkal is foglalkozik.) Amúgy külső meg... Nos, valószinűleg sokat lesz majd a hajam kontyban szerintem. És addigra remélhetőleg lesz rajtam már kettő darab tetoválás is.

4. Tetszik e a neved? Ha igen miért, ha nem milyen nevet tudnál elképzelni magadnak? - Mostanság kezdem megkedvelni. Talán ezért is mertem itt is kitenni a saját nevemet. Mindenesetre személyes okok miatt a vezetéknevemet szeretném majd megváltoztatni, de a keresztnevemet most már (főleg szerintem párom miatt, mert ha ő mondja olyan jól esik~) elfogadom, és kezdem egyre jobban megkedvelni.

5. Melyik az az élmény, esemény amit sosem fogsz elfelejteni? - Az út ki Angliába. Imádok repülni!

6. Természet vagy városi lét? Miért? - Ezzel úgy vagyok, hogy amig fiatal vagyok (tehát nem nyugdijas), addig szeretnék nagyvárosban élni. Sokkal inkább érzem egyébként otthon magam Pesten, mint a mostani kisvárosomban. Viszont később, idősebb koromra szeretnék visszajönni vidékre.

7. Melyik Disney hercegnő karakterébe képzelted magad gyerekkorodban? :) - Csipkerózsika. Ne kérdezd, miért. Lehet a rózsaszin ruhája miatt.

8. Mire vágysz a legjobban? - Arra, hogy mindannyian boldogak és egészségesek legyünk.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók