About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizenhatodik

||

Sziasztok, Mézik!
Igértem nektek, hogy szeretném behozni a lemaradást a novemberi BQ-s blogger kihivásánál, és úgy gondoltam, itt az ideje annak, hogy megválaszoljam az első "kérdést", tehát hogy miért vagyok hálás az életben, kinek és mit szeretnék megköszönni.
Nos, sok mindenért és sok mindenkinek vagyok hálás. Leginkább azért, mert élhetek, és olyan körülmények között, ahogy. Ez mind a szüleimnek, mind pedig a páromnak köszönhető. Illetve a barátaimnak, hiszen nélkülük sem lenne kerek a történet.
Hálás vagyok, mert sosem voltunk igazán gazdagok, de mindig volt mit ennünk, és ha születésnapomra nem is valami nagyobb dolgot, de egy tortát mindig kaptam. És midig együtt ünnepeltünk - legyen szó karácsonyról, vagy éppen születésnapokról. Hálás vagyok, hogy ilyen közegben nőhettem fel, akik megtanitottak arra, hogy kell erkölcsösen élni, továbbadták a tudásukat nekem, és remélem, ha valaha gyermekem lesz, akkor majd én is úgy tudom majd nevelni, ahogy engem neveltek fel a szüleim.
Ugyanakkor hálás vagyok az exemnek, mert ha ő nincs, akkor valószinűleg talán sosem lettem volna annyira elkeseredett, hogy megkeressem a Titok cimű filmet, vagy egyáltalán rátaláljak. Az volt az a film, ami segitett nekem abba, hogy ne érdekeljen, ki mit mond rólam, én akkor is tudom, hogy jó, amit csinálok, és jó úton járok afelé, hogy tényleg megtaláljam saját magamat.
Ugyanakkor nagyon szépen köszönöm a pár évvel ezelőtti levelezőtársamnak is (akivel egyébként a mai napig beszélünk, csak sajnos már nem akkora intenzitással), hogy megismertette velem Alyson Noel Halhatatlanok sorozatát, hiszen a Titokkal először akkor találkoztam, bár akkor még fogalmam sem volt róla, hogy mi az, vagy hogy a könyvsorozat ennyire mélyen foglalkozik vele (most már szerencsére, hogy többször is újraolvastam, felfogtam végre, hogy miről is szól igazán a könyvsorozat), és szerintem tipikusan egy alapdarabnak kellene lennie minden ember életében. 
Végezetül, de nem utolsó sorban köszönöm a páromnak. És hogy mit? Nos, mindent. Azt, hogy mellettem volt, hogy mellettem van, és remélhetőleg mellettem is lesz. Hogy kiegészit. Hogy megért. Hogy segit, amikor tud. Hogy nem véd meg, mert tudja, hogy én is képes vagyok megvédeni magamat, és akkor érzem magamat igazán nőnek, ha nincs szükségem arra, hogy mindenki mellettem álljon. Szeretek vitázni, és vitahelyzetekben szeretem én elmagyarázni az álláspontomat. Köszönöm, hogy szeret.
Ti kinek vagytok hálásak? 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók