About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizedik

||

Sziasztok, Mézik!
Kaptam két dijat, és szeretném az ehhez vonatkozó kérdéseket megválaszolni - illetve én is megajándékozni ezzel bloggereket. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!

Szabályok

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.


Először is, nagyon, de nagyon szépen köszönöm, hogy megjelöltetek erre a dijra, Thea és Amy! Hatalmas megtiszteltetés pont tőletek kapni, imádlak titeket! <3

"Azért születtünk, hogy meghaladjuk az anyagi világot, nem pedig, hogy beérjük azzal és csakis azzal."
Alyson Noel
Először is Thea kérdései:

1. Mit szeretsz a legjobban a saját blogodban? - Pont ezt beszéltük Amyvel egy pár perce. Igazság szerint nem tudom, hogy a blogspotos lapomba mit szeretek. De azt tudom, hogy olyan érzés, mikor fellépek ide, akármennyire is nincs annyi látogatóm, mint GP-n volt, mintha hazaérkeztem volna. Ez teljes mértékben én vagyok, az én véleményem, a fejlődésem története.

2. Írj egy random szót valamilyen másik nyelven. Milyen nyelven van, mit jelent és miért ez jutott eszedbe? - Sheep. Izé, birka. És hogy miért? Nos, párom éppen a Beep Beep I'm a sheep-et hallgatja.

3. A tőled balra lévő első tárgy lesz a fegyvered egy zombi apokalipszisben, mi az és hogyan használnád? 😃 - Nos tőlem balra a párom van éppen, de mivel ő nem tárgy~ Ezért egy irodai szék, ami gurul. Hm. Nos, ha kitöröm a lábamat, akkor legalább gyorsabban el tudok menekülni, mintha lépegetnem kellene~

4. Mik azok az apró dolgok, amik bármikor képesek megmosolyogtatni, boldoggá tenni? - A Pfudor zenéje, párom mosolya, a családom, valamilyen étel (amit éppen megkivánok), az ágyam.

5. Szereted, amit csinálsz? (Suli/munka/stb.) - Suli. Nem szeretem, mert nem tanulunk szinte csak felesleges dolgokat. Mindenesetre, mikor gyerekek között vagyok, azt élvezem, következő félévben pedig már tanitani is fogunk, szóval akkor végül eldől, hogy mennyire fogom szeretni a szakmámat a későbbiekben. Remélem pozitiv dolgok fognak érni.

6. Ha bárhol lehetnél most, hol lennél a legszívesebben és miért? - Nos egy repülőn utaznék valahova. Az szinte teljesen mindegy, hogy hova, mert a legfurcsább helyektől a szokásos turistacélpontokig mindenhova szivesen eljutnék, megnézném a saját két szememmel, hogy mi is a helyzet a világban. Egyébként azért pont repülőn, mert bár eddig még csak egyszer repültem, imádtam, még akkor is, ha elvileg nagy és ijesztő turbulencia volt, ami ha csak ennyi, akkor örülök és nem is értem, hogy miért félnek tőle az emberek~ Utazni pedig szeretek, valamint új, számomra még ismeretlen helyeket nagyon szeretek megnézni, tipikusan az a nyaraló vagyok, aki várostnéz strandok helyett. De ha csak egy helyet lehet mondani, akkor Budapest.

7. Mi a neved utolsó betűje? Írj egy szót ezzel a betűvel. - T - tiara

8. Hogyan képzeled el magad, az életed 2 év múlva? - Még mindig itt fogom a rezet tudjátokmizélni. Lényeg, ami lényeg, hogy két év múlva végzős leszek, készülök a kéthetes gyakorlatomra illetve a szakdolgozatomra. Ja, meg persze az államvizsgára. Szóval az életem teljes mértékben a tanulásról fog szólni. Sajnos. De utána remélhetőleg már Pesten leszek, dolgozni fogok, tervezgetjük a családot Pocokkal~

Amy kérdései:

1. Mi az a sorozat, amire egyáltalán nem vagy kíváncsi? - Nos, talán az Igy jártam anyátokkal. Annyi jót hallottam róla, de egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy én azt elkezdjem megnézni...

2. Mindig festve van a körmöd, vagy naturalista vagy, és még színtelen lakkot sem kensz fel? - Általában mindig festve van a körmöm, bár olykor szoktam tartani szünnapokat, hogy lélegezzen egy picit. Egyébként nude szineket szoktam használni, de csak mikor suliidő van, mert ott erősebb szint nem kenhetünk fel, ha megyünk a gyerkőcökhöz (nem is értem, a körömfestésben semmi rossz nincs, miért lenne rossz példa ez a gyerekeknek?).

3. Hogyan reagálnál, hogyha egy régóta követett bálványod/idolod bejelölne valahol?  - Na az a helyzet, hogy nekem egy iró az, aki egyszer Pesten járt, mikor én is. Tudom, nem ez volt a kérdés, de mikor megtudtam, visitoztam és folyamatosan őt kerestem az utcákon, hátha! Egyébként sajnos nem találkoztunk. De kb. igy reagálnék, ha bejelölne - biztos, hogy rávenném magamat amúgy, hogy irjak neki.

4. Ha egy teljesen másik világban kelnél fel, de beszélnének magyarul, mit kérdeznél először az első eléd kerülő emberszerű lénytől? - Hol van a családom?

5. Ha játszottál/játszol a Sims valamelyik szériájával, megcsináltad már saját magadat és a családodat? - Nem igazán Simseztem, amit meg igen, azzal csak próbálgattam, hogy is működik ez az egész rendszer. 

6. Ha csak egyetlen színű ruhát hordhatnál egy évig, milyen színű lenne az? - Fekete, ez egyértelmű. (És most ne vesszünk össze, hogy a fekete szin-e vagy sem~) Most is szinte csak azt viselek, annyi, hogy már rászoktam, hogy legalább a felsőimnek legyen szine, de örülök, hogy két darab ilyen van a szekrényemben.

7. Mi a véleményed az alternatív divatról? Taszít, vagy inkább érdekel? - Nekem igazság szerint tetszik, ha valakinek TÉNYLEG ez a stilusa, és nem csak "divatból" hordja. És igen, meglátszik azokon az embereken. 

8. Közeledik a Halloween: mit gondolsz róla? - Őszinte leszek, addig oké, amig nekem nem kell csinálnom. Szivesen nézegetek róla képeket, meg yey, milyen jó buli lehet, de én magam nem szivesen vennék részt egy ilyenben. Ettől függetlenül elfogadom, hogy mostanság itthon is egyre nagyobb teret kap, bár azt sajnálom, hogy már lassan több figyelmet szentelünk a Halloweennek, mint az elhunyt szeretteinknek. De ez persze abszolút nem mindenkire igaz. 

Az én kérdéseim:
1. Mit jelent a neved? 
2. Mi a horoszkópod? Te hiszel benne? 
3. Ha csak egy ország lenne, ahová ellátogathatnál, melyik lenne az és miért?
4. Melyik az a film a most megjelentek közül, amit szivesen megnéznél?
5. Inkább mozi, vagy otthon filmezés? 
6. Szoktál számitógépes játékokkal játszani? Ha igen, miket, ha nem, akkor miért nem? Elitéled a "kockákat"?
7. Milyen blogokat olvasol szivesen?
8. Mik azok a személyiségjegyek, tulajdonságok, amiket szeretsz magadban? (Nem fair azt mondani, hogy semmi!)

Jelöltjeim:
Amci azért, mert hogy még személyesebben is ismerlek, még inkább imádlak, Dilara azért, mert nagyon szeretem, ahogyan mostanság gondolkozol, Dzsenii azért, mert a bejegyzései izgalmasak, Ninaa azért, mert megkedveltem, mióta megismertem a chatcsopi által, Thea azért mert egy igazi szeretetgombóc, Szofi azért mert nagyon értelmesen látja a világot, Crybaby lenyűgözött az egyik bejegyzése által, hihetetlen, min ment keresztül és mégis milyen erős, Eszter mindenkihez nagyon kedvesen áll, Andi pedig olyan, mintha mindenki anyucija lenne, és akárhányszor beszélünk, olyan, mintha megsimogatná az arcomat

Az üzenetem számotokra:
Azt kivánom, hogy mindannyiótoknak boldog és hosszú élete legyen, tele emlékekkel. Gondolkozzatok pozitivan, és mindent el fogtok érni az életben, amit csak kivántok!

8 megjegyzés

 1. Szia!!! Nagyon köszönöm a díjat! 💞 Hétvégén megcsinálom én is a sajátomat. ( bár lehet hamarabb)! Sok puszi Andrea

  VálaszTörlés
 2. Szia:)
  Aztaaa, köszönöm a díjat*--* <3
  Szerintem még ma megválaszolom magamnál a díjas bejegyzésben a kérdéseket :D
  Ide pedig feliratkoztam, mert nagyon tetszik a blogod, és nem tudom, eddig hogy kerülte el a figyelmem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Istenem de drága vagy! <3 Köszönöm! A válaszaidat pedig már nagyon várom :)
   Puszi!

   Törlés
 3. Én is köszönöm szépen a jelölést ♥

  VálaszTörlés
 4. Szia:)
  Na, visszatértem a válaszaimmal :D
  1. Az Eszter csillagot, meg egy mirtusz nevű virágot jelent. A jelentése szerintem szép, de a hangzásával valahogy még mindig nem sikerült teljesen kibékülnöm.
  2. Halak. Van, ami igaz rám a jellemzéséből, van, ami nem. Többnyire az ilyen magazinos "jóslatokban" nem hiszek, de szívesen elolvasom. Bár nem tartom túl nagyra őket, jó szórakozás, főleg utólag megnézni, hogy mi jött be belőle. :D
  3. Japán. A régebbi, nagy animés korszakom óta kíváncsi vagyok rá, és ez a lelkesedés megmaradt. Kíváncsi vagyok egy másik kultúrára, szokásokra, emberekre.
  4. Most éppen semmi. Az új Thor film érdekelne, de nem ártana előtte letenni a hátsóm a többi Thor film elé (valahogy kimaradtak ezek a Marvel-filmek közül nálam).
  5. Mindkettő~
  Gyakran járok moziba, van nálunk egy művészmozi, főleg azt kedvelem. Kiátlagolva minden hónapban körülbelül kétszer megyek moziba, ami szerintem viszonylag soknak minősül.
  Jelenleg viszont mit nem adnék egy jó kis itthoni Paterson rewatch-ért (immáron negyedik alkalommal :D) egy takaróba burkolózva, forró teával a kezemben, a kanapémon.
  6. Mostanában nem, régebben elég sokat League of Legends-eztem. Azért hagytam fel vele, mert kellett a hely más programoknak a gépemen, illetve úgymond ráuntam talán. Egyszerűen nem éreztem szükségesnek, hogy használjam.
  Semmiképp nem ítélem el a "kockákat", hiszen valamennyire én is az vagyok, és rengeteg "kocka" ismerősöm van, akik haláli arcok. Viszont érdemes odafigyelni, hogy az ember maradjon meg a valóság szintjén is, mert nagyon nem okés függővé válni, és azzal érdemes segítségért fordulni, mert csúnya dolgokhoz vezethet.
  7. Slash és személyes-magazinszerű. Többségében ezek teszik ki az olvasnivalólistámat.
  8. Empatikus, elfogadó típus vagyok, de a hülyeséget nem tűröm meg, úgyhogy, ha szükségesnek érzem, őszintén megvédem magam, vagy azt a személyt, akit alaptalanul ért súlyosabb konfliktus. Emellett mindent agyonelemzek (ez egy részről áldás, másikról átok), így folyamatosan több szemszögből vizsgálok meg történéseket, amit érdekesnek tartok.

  VálaszTörlés

Instagram

Rendszeres olvasók