About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Első

||
Sziasztok, Mézik!
Hát, ez is elérkezett. Sosem gondoltam volna, hogy én valaha még egyszer visszatérek a Blogspotra, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nincs mit tenni. A GPortál haldoklik, én pedig nem szeretnék az utolsó lenni, aki elhagyja a süllyedő hajót. És hogy miért is nem? Igen, blogos karrierem nagy részét ott töltöttem, de egyszerűen már most annyira érezni azt, hogy ennek hamarosan befellegzik, hogy értelmetlennek tartom tovább húzni az időt.
Igen, imádom a GP-t, továbbra is. És ami azt illeti, ha nem lenne olyan helyzetben, amilyenben, akkor nem is váltanék hostot, mert sokkal, de sokkal kezelhetőbbnek tartom, és hihetetlenül kellemetlen az, hogy nem a saját lapomat szerkesztem, hanem valami sablont, ami aztán végül is majd jól néz ki, de igy... Hát, érdekes és szokni kell, az biztos.
Ugyanakkor nem csak a szokásos stilusban fogok nektek ide irni, mert rengeteg újdonságot szeretnék itt megvalósitani. Kezdetnek mondanám, hogy valószinűleg nálam is lesznek majd terméktesztek. Valamint szeretnék saját képes posztokat hozni - mondjuk havi kedvenc fotóm vagy hasonló, de ez majd még kialakul. Rengeteg ötletem van cikkekre is, és természetesen továbbra is maradnak a személyes posztok is.
Összességében tehát, remélem sikerül megbarátkoznom ezzel a felülettel is végre, és nektek is elnyeri majd a tetszéseteket!
Üdv.:
Limonadee

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók