About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Negyedik

||
Sziasztok, Mézik!
Képzeljétek, ma végre volt időnk Pocokkal egy kicsit kimozdulni, és úgy döntöttünk, hogy megrohamozzuk Füzérradvány kastélyát. Én már rengetegszer voltam itt, számtalan alkalommal láttam a belsejét is, úgyhogy a mai program egy kis séta volt a kastélyparkban.

Meg kell jegyezzem, hihetetlenül csalódott vagyok egyébként. Értem én, hogy nincs pénze az önkormányzatnak (egyébként de, lenne, mert nemrég kaptak támogatást), és arra nem képesek, hogy teljes mértékben restaurálják a kastélyt. Vagy éppen arra, hogy a füvet lenyirják. Kis dolog, de szerintem borzasztóan fontos lenne. És ami azt illeti, még csak nem is hinném, hogy olyan hatalmas összegbe kerülne - ellenben biztos, hogy több turista visszanézne. Magának a kastélynak a restaurálása pedig evidens lenne, mert szerintem szánalmas, hogy a 90%-a nem látogatható a régi termeknek. Na de akkor lássuk is a képeket!
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók