About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Harmadik

||
Sziasztok, Mézik!
Nos, elérkezett az idő a legelső beauty témájú bejegyzésemhez. Úgy gondoltam, hogy bemutatom, mit vásároltam a mostani Glamour-napokon (illetve, még tart, de nekem ennyivel volt ennyi), illetve beszélek róla picit bővebben.
Én már veteránnak mondhatom magamat a Glamour napozással kapcsolatban, hiszen már gimiben is rendszeresen élveztem ezeket az akciókat. Pont emiatt tudom, hogy nagyon sok minden megváltozott. Legelső az, hogy sokkal kevesebb az értelmes kupon. Mig régen 6-10 oldalnyi DM-es kupon volt, ebben a számban már csupán 3 oldal. A magazin ára ugyanakkor emelkedett, hiszen emlékszem, a legelső alkalmakkor, mikor élvezhettem a shopping ünnepet, akkor még 500 forintért juthattam hozzá - most 1000 forint a Glamour (de szerencse, hogy Kiskegyedben is megtalálható a kuponfüzet).
Én őszintén szólva mindig nulladik napon vásárolok be, akkor is, ha lehet, akkor még reggel, mert akkor még biztos, hogy minden, amit kinéztem, meg is lesz. Én sosem mondanék le erről az egészről, mert igen, szidom én is ezt az egész "ünnepet", mert nem olyan, mint régen, de ettől függetlenül a legtöbb dolog, amire nekem szükségem van, még mindig eléggé akciós. Látni is fogjátok, hogy én nem vagyok olyan, aki hülyeségekre dobja ki a pénzét. Tehát a fontos dolgokból mindig betárazok ilyenkor, esetleg veszek pár sminkterméket, mert hát na, ilyen vagyok~
Na de akkor lássuk is, hogy mik azok a dolgok, amiket idén vettem:
Itt láthatjátok az összes terméket. Igen, idén nem eresztettem el túlságosan magamat - de ez érthető is, mert sokkal inkább van most szükségem egy minőségi ecsetkészletre (Zoevát szeretnék rendelni), mint egy ötödik rúzsra.


Nivea Sminkvatta
Ez volt az a dolog, amire igazán nagy szükségem volt, ugyanis poNt ma reggel fogyott el. Személy szerint én eddig mindig a Lidl-ös, Cien márkájú vattakorongot használtam, az nagyon bejött, viszont kuponnal ez a kicsike még olcsóbb volt, úgyhogy úgy döntöttem, kipróbálom. Annyira rossz nem lehet.
Eredeti ára: 799,-
GN: 600,-


Rimmel Super Gel
Nagyon rég óta szerettem volna már beszerezni egy átlátszó fedőlakkot, viszont az Avonos fedőlakkok nekem nagyon hamar beszáradnak, ezért a kicsikéért pedig a teljes árát nem volt szivem kifizetni. Igy viszont kb. annyiba került, mint az Avonos lakkok, és szükségem is volt már rá, úgyhogy velem jött.
Eredeti ára: 1399,-
GN: 700,-


Balea folyékony szappan
Ez az egy dolog volt, amit nem kuponnal hoztam el, de őszintén szólva annyira olcsó volt, és az illata is annyira  kellemes, hogy egyszerűen nem volt szivem otthagyni. Valamint, egy háztartásba sosem árt a folyékony szappan.
Eredeti ára: 299,-

Blend-a-med fogkrém
Fogkrém. Amúgy is fogyóban van már a mostani fogkrémem, és amúgy sem árt, ha van itthon még egy pár. Pont ezért vettem egy másikat is. Nem igazán néztem, hogy milyenek, ezt a márkát kedvelem, ha fogkrémekről van szó, és ennyi.
Eredeti ára: 549,-
GN: 275,-

Blend-a-med fogkrém
Magyaráznom sem kell~

Eredeti ára: 549,-
GN: 275,-


Garnier micellás viz (sensitive)
Mikor kint jártam Angliában a nyáron, akkor ezt a micellás vizet vettem meg magamnak arctisztitónak, mert nem voltam tisztában vele, mi volna a jó, nem találtam meg azt, amit itthon használok. Egy hétig voltam ugyebár kint, valamint két nap volt az utazás, és el nem hiszitek, milyen csodát művelt a bőrömmel! Lényeg, ami lényeg, hogy kérdés sem volt, hogy jön velem haza, méghozzá a nagy kiszerelés, abból is kettő.
Eredeti ára: 1699,-
GN: 850,-


L'oreal filces tus
Sosem volt még tusom. Se filces, se zselés. Eléggé félek is tőle, ami azt illeti, mert mindig is úgy tartottam, hogy nekem a tusvonal nem igazán áll jól, de próba szerencse. Teljes áron biztos, hogy nem vettem volna meg, de igy úgy voltam vele, miért ne?
Eredeti ára: 2199,-
GN: 1100,-

Rimmel dekor doboz
Rimmeles dobozka. Ez volt az, amire a legjobban fájt a szivem. Teljes árát biztosan nem adtam volna ki rá, de igy szinte ingyen volt.
Eredeti ára: 5999,-
GN: 2999,-
Rimmel Apocalips
Szerintem erről a termékről nemsokára hozok majd tesztet. Őszintén szólva mióta hazajöttem ezt viselem, és eléggé elégedett vagyok vele. Na de majd a későbbiekben kiderül~
Eredeti ára: ~1500,-

Rimmel 60 seconds körömlakk
Mindig is szerettem a Rimmel lakkokat, szerintem ez a kettő is meseszép árnyalat. Az Avonos lakkok mellett ezekkel vagyok igazán megelégedve mind a száradás miatt, mind pedig azért, mert két rétegben tökéletesen mutat. Ó, és az sem utolsó szempont, hogy az ecsete pont kézre áll.
Eredeti ára: 750,-


Rimmel Volume Colorist szempillaspirál
A doboz, illetve az általam megvásárolt utolsó termék is ez a szempillaspirál volt. Nem próbáltam még ki - van még egy felbontott, és azt szeretném először elhasználni. Krémmánián nagyon jókat irnak róla, úgyhogy bizakodom.
Eredeti ára: 2399,-

Nos, ennyi lenne az én Glamour-napi zsákmányos bejegyzésem. Ti miket vettetek mostanában?

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók