About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Hatodik

||
Sziasztok, Mézik!
Nem tudom, tudjátok-e, de már február óta hihetetlenül oda meg vissza vagyok a Colourpopért, mint márkáért. És hogy miért is? A termékeik Cruelty free-k, tehát nem tesztelnek állatokon, ami számomra egy nagyon fontos dolog. Igyekszem olyan termékeket beszerezni, amik cége nem tesztel állatokon. (Ilyen egyébként a második kedvenc márkám a Kat von D is.)
És hogy miket éri meg szerintem mindenképpen beszerezni tőlük? Ha azt mondanám, hogy mindent, szerintem akkor sem lenne hazugság. Nekem eddig csupán csak super shock shadowjaim, pressed powderjeim illetve egy ultra glossy lipem van tőlük, de mindegyikkel hatalmasan meg vagyok elégedve

Az első rendelésemet még akkor adtam le a CP-nél, mikor ingyenes szállitás volt (remélhetőleg mostanság is számithatunk majd ilyesmire), illetve a második rendelésemre nemrégen, szeptemberben volt lehetőségem, ugyanis névnapomra ezt kaptam nagymamámtól. Most a szeptemberi rendelésem egyik feléről szeretnék nektek hozni egy tesztet. Remélem, tetszeni fog nektek!
Először is itt láthatjátok magát a palettát. Szerencsém volt ennél a rendelésemnél, ugyanis, ha akkor valaki 4 darab pressed powdert rendelt, akkor kapott mellé egy ilyen kis mágneses tartót. Jómagam még nem szedtem szét (és nem is akarom, mert nekem ez igy tökéletes), de elvileg ha a papir belsőt kivesszük belőle, akkor 8 vagy 10 darab monó belefér.
A másik, és ellenben valaki szerint negativuma, hogy a csomagolás papirból készült, méghozzá fehér boritással. Azt aláirom, hogy relativ hamar koszolódik, illetve, ha a kezeden van egy kis szemhéjpúder, az rögtön ráragad, de amilyen könnyen tárapad a szennyeződés, ugyan olyan könnyű ezt korrigálni - én erre a célra nedves babpopsi törlőkendőt használok. Egyébként szerintem nagyon esztétikus, és olyan "colourpopos" az egész csomagolás - illik a márkára. A képen annyira nem látszik egyébként, de a matt fehér felületen fényes Colourpop feliratok diszelegnek. A belseje egyébként fekete.


A következő képen láthatjátok a szineket. Név szerint: Come and get it, Salt water, Boxer és a Board Shorts. Egyébként a szinek cserélhetőek, igy tökéletes ez a paletta utazáshoz is, hiszen összeválogatsz 4 tökéletes, alap szint, aztán már indulhatsz is~


És akkor jöjjön is a legelső szin, a Come and Get it. Nekem ez hatalmas vágyam volt már, mióta elkezdtem a CP oldalát nézegetni. Tökéletes szin számomra. A kép nem adja vissza teljes mértékben a szinét, de egyébként egy metálfényű, duokróm púderről beszélünk - igen, duokróm, ugyanis nem csak rózsaszin, hanem egyes fényben aranynak tűnik. Imádom, szeretem, talán ezt a  szint használtam eddig a legtöbbet, viszont sajnálatos módon porzik egy picit. Ez a porzás viszont nem is hasonlitható mondjuk az Urban Decay Naked 3-as palettájához, mert az egy botrány... Ez inkább csak a csomagolása miatt nem túl szerencsés, hiszen hamar maszatolódik a fekete kartonon.


A második szin neve Salt water. Igazság szerint, mikor kibontottam a csomagot, ez volt az első monó, ami a kezem ügyébe került, és hihetetlenül csalódott voltam, ugyanis nekem általánosságban ezek a narancssárga szinek nagyon, de nagyon nem állnak jól. Rögtön a nagy örömködés és pakolászás után viszont készitettem ezzel egy gyors sminket, és rá kellett jönnöm, hogy lehet, hogy nem teljes mértékben az én szinem, de nem is olyan rossz, mint amire számitottam, mert inkább arany, mint narancssárga.


A harmadik szin neve Boxer. Végül is ez az, ami számomra a tökéletes, mindennapi szin, amihez ha semmilyen másik púdert sem kell használnom, elég, ha felütögetem egy lapos ecsettel, aztán a széleit eldolgozom, és már indulhatok is! Meseszép barna, selyemfényű szin, gyönyörű.

A negyedik, és egybe utolsó pressed powderem (eddig) neve Board Shorts. Ez a második olyan, amiben teljes mértékben biztos voltam, hogy szükségem van rá, mert a rózsaszin mellett ez a bronzos szin az, ami nekem tudom, hogy jól áll. Lényeg, ami lényeg, hogy szerencsére tökéletesen meg is vagyok elégedve. Bátran mondhatom, hogy a négy púder közül ennek van a legjobb minősége - hihetetlenül jó érzés hozzáérni, valamint felütögetni a szemhéjamra. 


Végezetül pedig itt láthattok swatchokat (tanulság nekem: legközelebb egyenként fogom lefotózni) a négy szinről.


Mint láthatjátok nagyon meg vagyok elégedve ezzel a formulával. Nagyon könnyű vele dolgozni, sokkal könnyebb, mint mondjuk a CP super shoch shadow-ival (bár én azokat is imádom), ecsetekkel is könnyű felvenni és eldolgozni. A tartósságuk pedig fantasztikus, nekem tovább fent marad a szemhéjamon, mint a már fent emlitett UD Naked 3 paletta szinei. 
Ti rendeltetek már a Colourpoptól? Ha igen, miket? Ha nem, akkor szeretnétek majd?

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók