About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Ötödik

||
Sziasztok, Mézik!
Felmerült az a kérdés az egyik blogos csoportban, hogy az emberek miért térnek át GP-ről Blogspotra, mert hogy annyira nem rossz ott a helyzet, és luxus az, hogy a webmester segit, ha problémánk van. Ezzel már csak annyi a gond, hogy ha beleszoksz a luxusba, akkor igenis rosszul esik, hogy már nem kapod meg ugyan azokat a dolgokat - de ez kinek is ne lenne rossz? Én is imádom a Gportált. Mindig is ott szerkesztettem. Könnyű, azzal tanultam meg sok mindent, még igy is több ott a lehetőség, mint akár blogspoton. 
Bla, bla. Igen, még most is jobb. Ellenben mikor? Mikor néz ki teljesen jól a blogod? Ha bannermentesitez, mert egyébként akkora hirdetéseket tesznek az oldaladra, hogy megáll az ész. Van, mikor a hirdetéstől szétcsúszik az oldal és sorolhatnám. A bannermentesités pedig havi 50 kredit. És akkor jön erre a visszaválasz, hogy de hát ingyenes a tárhely. És akkor? A blogspot is az. Hova tovább, ha hirdetéseket kiteszel, még te kapsz érte pénzt, nem hogy még neked kelljen fizetni azért, hogy eltűnjenek.
A közösség már sehol sem az igazi. Várhatok én nagy beszélgetésekre, várhatok én chatszobákra meg hasonlókra. Sosem lesz már ugyan az, de nem is értem, miért nem. Hogy lehetnek olyanok az emberek, hogy az én bejegyzésemre mindenki válaszoljon, mindenki lájkolja, de én senkihez sem irok? És szerintem még csak nem is kell nagy dolgokra gondolni, de egy szerkesztőnek véleményem szerint már az is hatalmas erőt tud adni, hogy ha az olvasók beköszönnek, hogy helló, mi újság veled?
Lényeg, ami lényeg, hogy a GP nem azért fellegzett be, mert eltűntek a webmesterek. Az sem ártana, ha legalább ők tartanák a lelket az emberekbe, ha már mi nem fogjuk magunkat és nem alakitunk ki csoportokat - de régen megjegyzem, csoportok se kellettek egy értelmes beszélgetéshez. Régen az sem kellett, hogy mindenhol kint legyél cseréknél - úgyis rád találtak. Most már nem.
Nem értheti meg az álláspontomat csak az, aki kb. annyi ideje vagy még régebb óta szerkeszti a GP-t, mint én. Szerintem büszkén állithatom, hogy öregróka voltam ott - hét és fél évet tudtam ott le, és igenis mondhatom, hogy haldoklik. Haldoklik és SOHA sem lesz olyan, mint régen. 
És most jön a véleményem, miért...
Már nem olyanok az emberek, mint régen. Régen fontos volt, hogy beszélgessünk. Mára ez már személyesen sem mindig jön össze. Egyre inkább távolodunk el a többi embertől. És nem csak mi, bloggerek, hanem mindenki. A blogspoton pedig sosem volt olyan igazi kommentháború, még chatet sem láttam minden oldalon. És talán ez az oka annak, hogy mindenki ide jön, mert ez egyszerűen sosem volt igazán az a személyeskedős hely.
A másik pedig, hogy egy Gportálos oldal bármennyire is jó, sosem kérik fel, hogy teszteljen egy-egy terméket, vagy akár hivják meg eseményekre. De persze nem is mindenkinek ez a célja, de ha egy blogger szeretne komolyabb dolgot elérni azzal, hogy időt szakit a blogjára, akkor egyszerűen muszáj más helyet találnia a posztjainak.
No, elnézést a kifakadásomért, de ma végképp elszállt velem a ló. Nem mondom, hogy a blogspot hibátlan. Nem mondom, hogy a GP a legrosszabb.De kicsit kezd olyan lenni, mint anno a mindenkilapja volt. 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók