About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Hatvanadik

||

Sziasztok, Mézik!
Képzeljétek, milyen szerencsés helyzetbe kerültem! Anyukám két hetet kint töltött Németországban, és megkérdezett engem az utolsó héten, hogy mit szeretnék, ha hazahozna. Nem is volt kérdés, hogy sminkterméket fogok vele hozatni, mégpedig olyanokat, amiket nem feltétlen tudom megvenni olyan egyszerűen. (Nem mintha nem rendeltem volna már kismillió alkalommal, de így legalább nem kellett postaköltséget fizetni.)
A választásom két palettára esett (ezekről lesz majd tesztes bejegyzés is), az egyik a Too Faced Natural Matte, a másik pedig a Zoeva Cocoa Blend kis változata lett, aminek a Voyager nevet adták. Ezekről most nem is szeretnék bővebben beszámolni, mert, mint írtam is, lesz róluk tesztes bejegyzés. Viszont meg szeretném mutatni, hogy mennyire jó vétel volt ez a két kicsike, és ezek történetéről is szeretnék beszélni, miért és hogyan érdemes - szerintem - vásárolni a német Douglas-nál.


Cartiere - La Panthere parfümminta, 1 milliliter

Vasárnap tudtam meg, hogy van lehetőségem sminkeket hazahozatni, ezért lelkesen el is kezdtem nézelődni, mi és hogyan működik. Még kérdéseket is feltettem fórumokban, ahol eléggé meglepődve azt tapasztaltam, hogy konkrétan, ha Németországban élnék elég lenne a sarki Douglas-ba bemennem és máris olyan dolgokat tudnék megvenni, amire itthon jobb esetben két hetet kell várni.
Mikor eldöntöttem, hogy oké, akkor anyával ez a kettő kicsike jön haza, elkezdtem kuponokat keresgélni az interneten. Egyszerűen csak beírtam a keresőbe, hogy "Douglas Rabattcode", és kiadott több oldalt is. Igen, ilyen téren én nagyon sóher tudok lenni, mert szinte mindegyik kóddal bepróbálkoztam - és milyen jól tettem, mert az egyik rendelésemből 20% lejött, illetve járt hozzá egy termékminta, a másikból pedig 10%-ot tudtam lealkudni.


Lancome - Vision termékminta, 15 milliliteres kiszerelés. Ezt kedvezménykóddal sikerült betennem a kosaramba. 

A kedvezménykódok mellett még tudom nektek ajánlani azt, hogy mindenképpen regisztráljatok az oldalra. Nekem szempont volt, hogy ne online keljen kifizetni (alapvetően nincs ezzel bajom, de mivel nem az én kártyámról lett végül fizetve, így ez fontos volt jelen esetben), de ha csak simán meg szeretnéd rendelni a termékeket, akkor a helyszínen való fizetést ki sem hozza, hanem előre kell utalni az összeget. Nem tudom, ez okoz-e valakinek problémát, de gondoltam jobb megjegyezni. Illetve így pontokat is tudtok összeszedni, amit még ugyan nem értek, mire jók, de ez is egy opció.
Amit én mindenképpen ajánlanék, hogy ha tehetitek, akkor menjetek el az üzletbe. Ez már csak azért is jó, mert ugyan én elküldtem anyáékat az egyik plázában lévő Douglasba, de ott nem volt amúgy készleten pont az a kettő termék, amit én szerettem volna. Így pedig kihozták, ingyen termékmintákat is kaptam, amiket szerencsére én választhattam ki. És ha ez még nem lenne elég meggyőző, ingyen van oda a szállítás. Douglas pedig Németországon belül eléggé sok van, szerencsére.
És hogy miért is választottam végül azt, hogy két külön rendelést adok le? Mi sem egyszerűbb. Négy termékminta járt hozzá (plusz egy ötödik a kóddal), és mikor megláttam, hogy a kedvenc parfümöm (Dior J'adore in Joy) mintáját is lehet választani, rögtön arra gondoltam, hogy oké, akkor inkább kettőben adom le. Elvégre a szállitás igy is ingyenes maradt. 


Dior - J'adore in Joy parfümminta, 1 milliliteres

Amire figyelni kell. Valós adatokat adjatok meg. Én beleestem abba a hibába, hogy apa és az én adataimat összekeverve adtam meg (az én nevem, de apa címe), és eléggé nehéz volt kikönyörögni azt, hogy mégis adják oda nekik. Egyedül azért adták csak ki, mert elküldtem nekik az e-maileket, amiket én kaptam meg a rendelés visszaigazolásáról és arról, hogy megérkezett az üzletbe. De egyébként ott elkérik a személyiteket, de ha jó adatokat adtatok meg, akkor nem lehet probléma. 
Én összességében azt mondom, hogy nagyon megérte így vásárolni, mert elég sok pénz spóroltam ezzel így, és még a termékminták is fantasztikusak, nekem mindegyik tetszik. Ha van bármiféle kérdésetek ezzel a témával kapcsolatban, nyugodtan írjatok akár kommentet, akár emailt! 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók