About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Huszonkettedik

||

Sziasztok, Mézik!
Már egy jó ideje nézegetem a The Body Shop kinálatát, akár interneten, akár mikor Budapesten vagyok, és elhaladok valamelyik üzletük mellett. Eddig is hatalmas késztetést éreztem, hogy nekem oda be kell mennem és vásárolnom valamit - mondjuk az ikonikus testvajai közül, mert rengetegen ódákat zengenek róluk.
Végül az ok, amiért bemerészkedtem oda az volt, hogy anyóskámnak szerettünk volna párommal valami olyan dolgot venni karácsonyra, amit használni is fog, emellett pedig mostohaanyóskámat (akit imádok) is szerettem volna meglepni valami nem akármilyen termékkel. Vettünk is ott egy 51 milis testvajat és egy kis kókuszos csomagot. Ezek mellé pedig párom nyaggatására megcsináltattam a The Body Shopos törzsvásárlói kártyát is. És milyen jól tettem!


The Body Shop - Havas szilva testvaj (50 ml)
Saját magamnak nem igazán szerettem volna vásárolni, mert hát nincsen rá szükségem, nem akarom feleslegesen költeni a pénzemet és miegyéb, de mikor megkaptam egy 20%-os kedvezménykártyát úgy voltam vele, ha már egyszer karácsony közeledik, meglepem magamat is egy 50 milis testvajjal.
Mikor már hazaértem és elkezdtem használni ezt a kis testvajat úgy voltam vele, hogy itt nem állhatok meg. Imádtam az illatát, és a hatását is. Én a kezemre szoktam leginkább használni, mert az van olyan állapotban, hogy ha ezt helyrehozza, akkor minden mást is. Hihetetlenül hamar beszivódik, konkrétan 2 perc és már semmilyen krémes érzete nincs, egyáltalán nem ragacsos. Az illata meglepően hosszan tartó, én kb. egy-másfél óra távlatában is szoktam magamon érezni. Az biztos, hogy nem ez volt az utolsó The Body Shop testvajam, mert bár nem olcsó, de mindenképpen olyan hatása van, amit még az előző kedvencem, a Neutrogena sem tudott hozni.


The Body Shop - Havas szilva csillámos testpermet (100 ml)
Mivel annyit mondogattam, hogy mennyire imádom ezt az illatot, és mennyire tetszik, mennyire a magaménak érzem, párom úgy gondolta, karácsonyra meglep engem egy Havasszilva illatú testpermettel illetve egy kézkrémmel. A testpermet illata valami mesés! Természetesen nem a világ legtartósabb illata, lévén testpermet, és attól nem is várhatjuk ezt el, de ettől függetlenül kb. 2 órán keresztül azért érezni. És tényleg, annyira tökéletesen illik hozzám ez az illat, hogy az elmondhatatlan. Sosem gondoltam volna, hogy egy szilvás illattal engem meg lehet fogni, hiszen a gyümölcsöt se kifejezetten kedvelem, de valahogy mégis... A csomagolása pedig valami meseszép.  Nagyon letisztult, gömb üvege van. Csillámos testpermet, de sokkal kisebb csillámok vannak benne, mint mondjuk a Women Secret testpermetekben, és pont ezért, mikor felrázod, olyan, mintha egy meseszép hógömböt tartanál a kezedben. Odáig vagyok érte. A csillámok egyébként ha magadra fújod itt sem látszanak, de adnak egy nagyon szép fényes bőrképet, ha mondjuk a nyakadra fújod. Imádom.


The Body Shop - Havas szilva kézkrém (30 ml)
Végezetül pedig a kézkrém. Ezzel is a párom lepett meg karácsonyra. Mondanom sem kell, hogy mióta megvan, csak ezt használom. Egyértelműen nem egy testvaj-hatás, tehát nem kell tőle ugyan azt elvárni. És nem is szabad. Sokkal könnyedebb, mondhatni már géles krémről van szó, ugyan azzal a fantasztikus illattal. Természetesen a hidratáló hatása sem akkora, mint a testvajnak, de kezekre, mint egy könnyen beszáradó, nappali kézkrém szerintem tökéletes. És ettől függetlenül még mindig veri az összes többi kézkrémemet, ami a birtokomban van. 

Összességében tehát a márkáról. Kiváncsi vagyok, hogy csak a limitált kiadású termékeik hozzák-e ezt a szintet, vagy ott már észrevehető különbség, de szerintem minőségben nem valószinű, hogy alább adnánk. És ha már minőség... Igen, nem egy olcsó bolt a The Body Shop, sőt... De ha egyszer elkezded használni a termékeiket, akkor onnan nincs megállás... Rengeteg mindent ki szeretnék próbálni a márka termékei közül, mert szinte minden cikkükről csak jót hallottam. És ami fontos még, és olyan dolog, ami szerintem kihagyhatatlan: Cruelty Free. Számomra ez eléggé fontos, igyekszem már csak ilyen termékeket venni, és mikor megláttam, hogy a The Body Shop kiszáll a L'oreal-tól, nagyon megörültem, és azóta tervezgetem, hogy kipróbálok tőlük néhány dolgot. Nem bántam meg, szerintem ezek pont olyan dolgok, amiken lehet spórolni, de én már nem feltétlen szeretnék. Testápolózni se szerettem eddig, ezzel a kis csöppséggel nagyon megszerettem, és napi szinten megteszem. A kézkrémezés nagyrészt borzasztó volt, mert vagy nem működött a krém, vagy pedig egész nap éreztem magam azt a ragacsos kézkrém érzést. Ennél szerencsére nem. Igen, a testpermet már csak lux, de nem tehetek róla - imádom. És hihetetlenül köszönöm páromnak azt, hogy rávett arra, hogy vegyem meg a testvajat, utána pedig meglepett ezekkel a kincsekkel!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók