About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Huszonharmadik

||
Sziasztok, Mézik!
Mivel az előző bejegyzésben összeszedtem, hogy miket szeretnék elérni 2018-ban, mik az én céljaim erre az évre, úgy döntöttem, ezúttal elhozok nektek egy 2018-as Wish List-et, tehát egy amolyan milyen termékeket is szeretnék én 2018-ban beszerezni. Mivel a könyveknek külön szeretnék egy ilyen posztot szánni, ezért ebben a bejegyzésben leginkább smink és bőrápolás, illetve egyéb apróságok fognak szerepelni. Ha érdekel titeket ez a fajta bejegyzés, tartsatok velem!


1. Tarte Tartelette in Bloom paletta

Már egy jó ideje nézegetem ezt a palettát... Konkrétan mióta van fogalmam arról, mi is az a sminkelés, az óta nézegetem ezt a csodapalettát. A szinei tökéletesen mennek az én szineimhez, és alapvetően is hasonlóakat használok a mindennapi sminkjeim elkészitésekor - csak természetesen a minőség nem olyan. Úgy tervezem szülinapomra meglepem magam ezzel a csodával, de legkésőbb nyáron.


2. Washi tape-ek
Mint tudjátok, idén elkezdtem gyűrűs kalendáriumot használni. Már régebben is volt pár pöttyös washi tape-em, de igazság szerint mióta megrendeltem Aliexpress-ről a mostaniakat (amiket EBBEN a bejegyzésben meg is mutattam nektek) egyértelműen tudom, hogy nekem ebből még naaaagyon sokra van szükségem. Nemes egyszerűséggel azért, mert szépek, mert feldobják az egész naptárat, és emiatt az egész napomat.


3. Zoeva arcra való ecsetek
Karácsonyra a szüleim annyira édesek voltak, hogy "megleptek" engem egy meseszép szemre való ecsetkészlettel a Zoevától. Mondanom sem kell, hogy nagyon könnyű velük dolgozni, és az eddigi, Alis ecseteimhez még csak nem is foghatók. Emiatt úgy gondoltam, hogy ideje lenne arcra való ecseteket is beszerezni, mégpedig egy nagy, pufi ecsetet, egy alapozó ecset, végezetül pedig egy vágott fejű ecset (kontúrecset). Ha ezt a pár ecsetet még beszerzem, szerintem teljes mértékben leállok ezek vásárlásával, mert ennél többre, a magam sminkeléséhez nincs szükség. 


4. Sassenach-os pulcsi
Páromnak már mutattam, ő is nagyon jól szórakozott rajta. (Nem látta az Outlandert, de azért egyértelműen én is beszéltem neki róla, valamint hallotta a háttérből gondolom, mit nézek.) Szavakkal nem lehet leirni, mennyire szeretem ezt a sorozatot - könyvben is. Mindenképpen szeretnék valami ehhez köthető ruhadarabot, vagy ékszert, de inkább ruhadarabot, mert ékszereket nem különösebben hordok.


5. The Ordinary termékek
Igen, igen, engem is elkapott a láz. Magyarázatom viszont van rá. Nem tudom, itt emlitettem-e már, de eléggé zsirosodásra hajlamos bőröm van, amin már szerencsére pattanások nem igen jönnek ki * kopp, kopp *, de ha hónaponta egy-kettő kijön, azok biztos, hogy hegeket hagynak maguk után. Pont emiatt gondoltam, hogy beszerzek ettől a márkától egy C-vitaminos szérumot, illetve hámlasztót és még egy szérumot, ami kifejezetten zsiros, kombinált bőrtipusra ajánlott. És ez még elválik ugyan, de egy hidratálót is ki szeretnék tőlük próbálni, mert bár megvan a kedvencem (Yves Rocher Sensitive Vegetal), de egyrészt nagyon gyanús, hogy a márka nem cruelty free, illetve azt is hozzá kell tenni, hogy a The Ordinary-s hidratáló körülbelül az Yves Rocher-s hidratálóm 1/3-ába kerülne.


6. The Body Shop testvaj - legnagyobb méret
A korábbi bejegyzésemben emlitettem nektek, hogy nagyon megszerettem a The Body Shop egyik (konkrétan a havasszilvás) testvaját, és szeretnék a márkától kipróbálni még ilyen termékeket. Véleményem szerint a legnagyobb kiszerelés a legmegérősebb, mert bár igencsak drága, de mennyiség terén jóval inkább megéri, mint több kicsit megvásárolni. Én a shea vajasat illetve az argán olajosat néztem ki, de ahhoz, hogy én ezt megvásároljam, mindenképp szeretnék elmenni az üzletbe, mert bár megszagoltam őket most is, de amilyen az én memóriám ilyen tekintetben... És egyértelműen nem mindegy, hogy olyan illatot kenegetek magamra, amit szeretek, vagy ami csak olyan meh.


7. Flanel pizsama
Én nem csak télen, de nyáron is elég fázós vagyok (igen, negyven fokba is van, mikor én felveszem a köntösömet), igy nekem a flanel hosszú pizsamák nem csak télen, de nyáron is jó szolgálatot tehetnek. Oda vagyok ezért az anyagért, imádom a flanel ingeket is. Ugyan csak egy ilyen inget birtoklok, de szerencsére nagyon meleg. Ahogy a pizsama és az ágyneműhuzatok is. Lényeg, ami lényeg, hogy mindenképp szeretnék beszerezni legalább két flanelpizsit a készletembe, mert egyedül ezek azok, amikben kényelmesen, melegen érzem magam esténként.


8. MAC termékek
Ez is olyan, mint a Tarte paletta. Az óta nézegetem őket, mióta elkezdtem sminkelgetni. Igazság szerint továbbra sem vagyok meggyőződve róla, hogy nekem MAC termékekre kellene költenem, hiszen ahányszor ott vagyok, sosem győznek meg arról, hogy nekem tényleg vásárolnom kellene. Viszont a Fix+ után elgondolkoztam rajta, hogy adok ennek a márkának egy esélyt, tehát szeretnék tőlük kipróbálni pár dolgot. Mégpedig: Velvet Teddy rúzs, egy pirositó, és egy négyes kis szemhéjpaletta. (Természetesen utóbbi kettőt biztos nem venném meg üzletből, mert botrányosan drágán árulják.) Illetve szeretném beszerezni teljes méretben a Fix+-t, mert eléggé bevált. Bár, amennyit használom, szerintem az utazó méret is el fog tartani egy évig. Az egyedüli bajom tényleg csak az ezzel a márkával, hogy nem Cruelty free - erre pedig tényleg igyekszem odafigyelni mostanság.


9. Stabilo tűfilcek
Van már pár tűfilcem tőlük, de szeretnék szineket vinni a naptáramba, illetve rajzolgatni is (nem tudom, mi van velem, nagyon rám jött ez a kreativkodás), úgyhogy mindenképp szeretnék beszerezni legalább 5 szint - meg persze a feketét.


10. Sminkrendszerezők
Eléggé nagy kupi van a sminkjeim között. Igyekszem ugyan rendben tartani a kis "szentélyemet", de ami azt illeti elég nehéz, ha csak egyszerű polcaim vannak. Nemrég nézegettem Aliexpressen műanyag tartókat, úgyhogy szerintem a legközelebbi beszerzőkörutamon ezeket fogom megrendelni, mert tényleg tarthatatlan és átláthatatlan a helyzet. 

Ti is irtatok 2018-as kivánságlistát? Ha igen, akkor mik szerepelnek benne? 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók