About Me

Sziasztok, Mézik! Üdvözöllek titeket a blogomon, én Niki vagyok. Remélem tetszeni fognak nektek a bejegyzéseim, melynek témái általában vagy személyesek, vagy beauty vagy pedig vélemények. És hogy miről? Iskolarendszerről, bloggertársadalomról, esetleg politikáról. Ha érdekel titeket, tartsatok velem!
Minden egyes terméktesztre igaz, hogy attól, hogy nekem tetszik/nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy nektek ne válhatna be, vagy éppen nektek is be fog válni.

Facebook

Üzemeltető: Blogger.

Search this blog

Archive

Statistic

Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Tizenharmadik

||
Sziasztok, Mézik!
Nem tudom, meséltem-e már, de egy jó ideje szeretném megvenni a BH Cosmetics Carli Bybel palettát. Rengeteget hallottam már róla, nézegettem az interneten swatchokat, tehát összességében nem egy impulzus vásárlás volt, mikor arra adtam a fejemet, hogy na igen, én ezt most megrendelem.
Igazság szerint egy igazán jó akció keretein belül sikerült beszereznem ezt a csoda szinekből álló palettát, méghozzá a Pink Pandáról. Egyik korábbi bejegyzésemben emlitettem, hogy eléggé problémásnak tartom ezt a webshopot. Szerencsétlenségemre most sem ment minden zökkenőmentesen, ellenben a vevőszolgálat mérhetetlenül kedves volt, és végül sikerült mindent megbeszélni úgy, hogy nekem kedvezzenek.
Összességében tehát lássuk is a palettát, mert hát ez lenne a lényeg. Előre leszögezném, hogy ez az ÉN véleményem, természetesen előfordulhat, hogy valaki teljesen mást tapasztalt (örülnék, ha leirnátok ezeket, érdekelne). Nincs két ugyan olyan bőrtipussal megáldott ember, tehát lehet, hogy valami nekem nagyon nem vált be, de lehet, hogy valaki meg imádja.



Külcsiny. Nekem igazság szerint ez a dizájn nem annyira nyerte el a tetszésemet - valahogy képeken sokkal jobban mutatott, mint élőben. Egyébként maga a paletta kartonból van, mágnessel záródik, és erre van ráhúzva egy vékonyabb karton. Nekem sokkal jobban tetszenek ezek a kartonos megoldások, mint a fém, tehát nálam ez plusz pont akkor is, ha a fehér nagyon hamar koszolódik - bár mivel ez fényes bevonatot kapott (nem úgy, mint a Colourpop, mert az matt), igy kevésbé veszi fel a szennyeződéseket.

Itt láthatjátok az összes szint, és akkor szeretnék itt kitérni egyesével mindegyikre. Sorban fogok haladni, a legelső értelem szerűen a bal szélső, legfelül.
1. korong: Egy matt alap szin, ami tökéletes arra, hogy egy pufi ecsettel eloszlassuk a teljes szemhéjon, majd ennek segitségével könnyebben tudjunk satirozni. Teszi a dolgát rendesen, viszont azt vettem észre, hogy pár használat után megjelennek kisebb csomók, amik eléggé macerássá teszik a használatát. 
2. korong: Talán ez a kedvenc szinem. Kicsit olyan megfoghatatlan, gyöngyház szine van. Tökéletes ecsettel felütögetve is, viszont igazi intenzitást ujjal lehet elérni nála (is, mivel hogy a paletta összes fényes szinére igaz ez). Mellesleg nem csillog, hanem metálos, kicsit duokróm is.
3. korong: Ez is egy matt szin. A képen (és igazság szerint a valóságban is) barnának tűnik, ami félig meddig igaz is, de inkább lilás alaptónusú barna. Ez számomra kicsit megneheziti a dolgot, mert jobban szeretek barnával, mint lilával dolgozni - szeretem a lilát is, de annyi lila matt szinem van, hogy vágytam volna egy igazán szép barnára.


4. korong: Matt halványabb lila árnyalat, ami tökéletes szemek kontúrozásra. Ezen még nem vettem észre azt, hogy összecsomósodna, de azt is hozzá kell tennem, hogy ezt nem használtam annyira sokszor, mint a bőrszint. Egyébként könnyű vele bánni, nagyon jól lehet satirozni. 
5. korong: Az utolsó tökéletesen matt (később megértitek) árnyalat, egy már tényleg sötét lila. Ennél viszont már azt vettem észre, hogy egy picit foltos. A pozitivuma viszont az, hogy ezen viszonylag könnyen lehet korrigálni, értsd; satirozással javitható a helyzet. Ami viszont nem tetszik még benne, hogy potyog. 

6. korong: Hasonló árnyalat, mint a felső sor második szine. Igazság szerint egy picit sötétebb, de nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. Igazán könnyű vele dolgozni, bár az is igaz, hogy én leginkább ujjal szoktam ezeket a fényes szineket felvinni, mint ahogy mondtam is.
7. korong: Egy igazán tökéletes arany árnyalat. Személy szerint nekem az aranyos, bronzos szinek azok, amik igazán kihangsúlyozzák a majdnem fekete szememet. Ezt is rendkivül szeretem, nagyon puha maga a szemhéjfesték, már-már krémes. 



8. korong: Már a Colourpop kis palettámnál is mondtam, hogy imádom azokat a szineket, amikhez nem kell különösebben sok munkát belefektetnem, mégis el tudok vele olyan eredményt érni, mintha fél órát szórakoztam volna a sminkemmel. Na, ez a szin az, aminél elég csak annyi, hogy felütögetem ecsettel, vagy felviszem a mozgó szemhéjam egészére ujjal, aztán pedig egy nagyobb, pufi ecsettel eldolgozom, és már kész is, mehetek utamra. 
9. korong: Ennél a szinnél is csak ismételni tudom magamat, hiszen ugyan az igaz rá, mint az előző árnyalatra. Hihetetlenül puha, krémes, nem potyog, nem porol, és nagyon könnyen lehet satirozni.
10. korong: Emlékeztek még, hogy emlitettem a legutolsó matt szinnél, hogy tökéletesen matt? Na ugyanis ennél a szinnél egyszerűen nem tudom eldönteni, mi is a helyzet. Én ezt mélyitésre szoktam használni, de az fontos, hogy bár maga a festék matt, de nagyon apró, és nagyon kevés csillám található benne - ez viszont nem igazán látszik, ha felviszitek a szemhéjatokra. Egyébként egy nagyon szép szürkés szin, könnyen el lehet dolgozni.



Első nagy korong: Na ez a szin, amivel nem igazán tudok mit kezdeni. Lehet azért (sőt valószinű), mert az én bőröm alaptónusa sárga, nem pedig rózsaszin, igy viszont highlighternek nem igazán tudom használni, egyedül maximum szemhéjfestéknek, de annak sem igazán áll jól pont ez a szin. Belső szemzug kivilágositására viszont egészen jó.
Második nagy korong: Ez A highlighter. Tökéletes. A szine is, a finishe is, az egész úgy összességében tökéletes. Nagyon sajnálom, hogy csak ekkora a korong mérete, mert van egy olyan érzésem, hogy ez lesz az a szin, ami a leghamarabb el fog fogyni.



Harmadik és negyedik nagy korong: Ezek már eléggé sötétek highlighterezésre, viszont szemhéjfestéknek tökéletesek - ugyancsak azért, mert ezekkel is hihetetlen könnyű nagyon szép sminket elkésziteni. Azon kivül pedig igazán hasonlit ez a két árnyalat a fentebb lévő szemhéjfestékekre - aminek nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem, mert igazán lehettek volna kreartivabbak, hogy valami másabb árnyalatot tesznek bele. No de mindegy, végül is meg vagyok velük elégedve.


És végül nézzünk meg pár swatchot is, ha már ennyit beszéltem ezekról a csodás szinekről.




Mióta megvan ez a paletta szinte csak és kizárólag ezeket a szineket használom. Még a Colourpop monókhoz sem igazán nyúlok, mert tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel is - és ami fontosabb, hogy itt 14 szin van egyben, nem kell folyamatosan kitekergetni a super shock shadow-kat. Nektek tetszik ez a paletta? Esetleg gondolkoztatok azon, hogy megvásároljátok, vagy már meg is kaparintottátok? Nektek mi a véleményetek róla?

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Instagram

Rendszeres olvasók