2017. november 3., péntek

Tizenegyedik

Sziasztok, Mézik!
Eszter is meghivott engem a Teaszünet dijra, úgyhogy ebben a bejegyzésben most az ő kérdéseire adott válaszaimat olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel!

1. Volt e olyan esemény az életedben, amiből nehezen jöttél ki vagy elfelejtenéd? - A tavaly nyarat mondanám. Párommal nagyon összevesztünk, volt egy egyhetes szünet-félénk is, úgyhogy... Nagyon szivesen elfelejteném, nagyon rossz visszagondolni rá, és sajnos olykor ez még most is kihat a kapcsolatunkra.

2. Milyen a férfi ideálod? ( külső, belső) - Azt szabad mondani, hogy a párom? Lényeg, ami lényeg, hogy legyen magasabb nálam, és legyen szakálla. Imádom a szakállat és beletúrni. Külső téren nekem ennyi "elvárásom" van. Belső pedig, hogy legyen intelligens, nevettessen meg, tudjak vele komoly dolgokról is beszélni, valamint a kedvesség és az, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, és szeressen. Tiszteljen.

3. Milyennek képzeled magad 10 év múlva? (család, karrier, külső, stb) - 10 év múlva 29 éves leszek, majdnem 30. Szeretnék addig már 3, de minimum 2 gyerkőcöt. (30 felett nem igazán szeretnék szülni.) Illetve szeretnék már addigra egy sminkes szalont is összerakni - természetesen Pesten. Éééés igazság szerint ennyi álmom van addigra, ezt szeretném elérni. (Nyugdijas koromra pedig visszajönni ide vidékre, és a hátunk mögött lévő legelőt megvenni és oda épitni egy lovardát, ami olyan, hogy beteg lovakkal is foglalkozik.) Amúgy külső meg... Nos, valószinűleg sokat lesz majd a hajam kontyban szerintem. És addigra remélhetőleg lesz rajtam már kettő darab tetoválás is.

4. Tetszik e a neved? Ha igen miért, ha nem milyen nevet tudnál elképzelni magadnak? - Mostanság kezdem megkedvelni. Talán ezért is mertem itt is kitenni a saját nevemet. Mindenesetre személyes okok miatt a vezetéknevemet szeretném majd megváltoztatni, de a keresztnevemet most már (főleg szerintem párom miatt, mert ha ő mondja olyan jól esik~) elfogadom, és kezdem egyre jobban megkedvelni.

5. Melyik az az élmény, esemény amit sosem fogsz elfelejteni? - Az út ki Angliába. Imádok repülni!

6. Természet vagy városi lét? Miért? - Ezzel úgy vagyok, hogy amig fiatal vagyok (tehát nem nyugdijas), addig szeretnék nagyvárosban élni. Sokkal inkább érzem egyébként otthon magam Pesten, mint a mostani kisvárosomban. Viszont később, idősebb koromra szeretnék visszajönni vidékre.

7. Melyik Disney hercegnő karakterébe képzelted magad gyerekkorodban? :) - Csipkerózsika. Ne kérdezd, miért. Lehet a rózsaszin ruhája miatt.

8. Mire vágysz a legjobban? - Arra, hogy mindannyian boldogak és egészségesek legyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók